Kırklarelispor mağlubiyetinin ardından ilk yarıyı en yakın rakibi Tokatspor'un 2 puan önünde bitiren kırmızı-beyazlıların Başkanı Tuna Aktürk, Yeni GAZETEM'e yaptığı açıklamada "Gönül isterdi ki ilk yarıyı çok daha fazla puan farkıyla lider bitirelim ama olmadı. Takım 3 Ocak Perşembe gününe kadar izinli 6 Ocak'ta da kampa gireceğiz. Ligin sonunda şampiyon olmak için tabii ki ilk yarının değerlendirmesini çok iyi yapmamız gerekiyor. Balıkesirspor olarak devreyi lider bitiren bir ekibiz ancak hala bazı çevrelerin acımasız eleştirilerine maruz kalıyoruz. Balıkesirspor'umuzun ligin sonunda mutlu sona ulaşmasını istiyorsak, birbirimizin ayağına kurşun sıkarak bunu sağlayamayız. Biz çabalarken birileri de sürekli paçamızdan çekmeye çalışıyor" dedi.

NE KONMAZ TALİH KUŞUYMUŞ!..

Yeni Asır Gazetesi'nin 27 Nisan 2011 tarihli sayısında Balıkesirspor'un başına büyük talih kuşu konduğu yazıyordu. O tarihten bu yana neredeyse 20 ay geçti ama o talih kuşu bir türlü Balıkesirspor'un başına konmadı.

BALKESE TALİH KUŞU..
Balıkesir'deki elektrik dağıtımını üstlenen LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, yeni sezon öncesi kırmızı-beyazlılara futbolcu ve maddi kaynak için destek olacağını açıkladı
2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk sezonunda başarılı bir sezon geçiren Balıkesirspor'a, yeni sezon öncesi süper bir destek geldi. 2004 yılından bu yana Süper Lig temsilcisi Fenerbahçe'de ikinci adamlık yapan Nihat Özdemir, Balıkesirspor için her türlü yardıma hazır olduğunu söyledi. Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Yalova'nın elektrik dağıtımını üstlenen LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Balıkesirspor için elini taşın altına sokacağını açıkladı. Yönetim kurulunda Başkan Aziz Yıldırım'dan sonra en güçlü adam olan İkinci Başkan Özdemir, turizm, inşaat, çimento ve enerji sektörlerindeki atılımlarıyla tanınıyor. Özdemir'in, Balıkesir'de yeni yatırımlar yapacağı öğrenilirken, bu nedenle Balıkesirspor'a da sıcak baktığı, gelecek sezon her türlü destek vereceği öğrenildi. Özdemir, maddi desteğin yanında futbolcu konusunda da yardım elini uzatacak. Başkan Tuna Aktürk, Özdemir'in desteğinin kenti ve takımı zirveye taşıyacağını açıkladı.

ANCA AMORTİ VURDU!
Kırmızı-Beyazlılar sezon başında olduğu gibi devre arası kampı Nihat Özdemir'in sahibi olduğu Antalya Limak Limra Otelde gerçekleştirecek. İki sezon önce Balıkesirspor'a büyük destek vereceği söylenen Özdemir, o günden bu yana kırmızı beyazlı ekibe otelini açıyor. Talih kuşu bekleyen yönetim amortiyle idare ediyor.

Editör: Haber Merkezi