Balıkesirspor’un yeni teknik patronu Ali Tandoğan, gençlerden oluşan ekibiyle birlikte yeni sezonun hazırlıklarına Afyon'da başladı. Beş yıldızlı termal oteldeki kampı değerlendiren genç teknik adam,  “Burada iyi çalışacağız, takım olacağız. İllaki eksiklerimiz olacaktır ama yönetimimiz ile bunun üstesinden geleceğiz" dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, yeni sezon hazırlıklarına start verilen Afyon’daki kampı değerlendirdi. Tandoğan, gençlerden oluşan 17-18 kişiyle  kampa başladıklarını ve geçen sezonki kadrodan da Furkan Çil, Vukoviç, Glumac, Doğa İşeri, Oğuzhan Çapar ve Foxi Kethevoama'nın kampa katıldığını bildirdi. 

ÖNCE TAKIM OLACAĞIZ
Tandoğan şunları söyledi:
 “Takım olma yolunda inşallah çok daha iyi noktalara geleceğimizi düşünüyorum. Zorlu bir süreç bizim bekliyor. Rakiplerimiz bildiğiniz üzere iyi takımlar oluşturuyor. En az onlar kadar mücadele etmemiz için çok çalışmamız gerekiyor”

TARAFTARLA OMUZ OMUZA
AFYON kampını  iyi değerlendirerek  takım olmaya çalışacaklarını belirten deneyimsiz teknik adam, "İllaki eksiklerimiz olacaktır ama bunun üstesinden gelecek bilgi ve deneyime sahip olduğumuza inanıyodrum." dedi.


Kırmzı-beyazlı taraftarlara mesaj gönderen Ali Tandoğan, "Taraftarlarımız yanımızda olsun. Bu zorluk ve sıkıntıların içinden çıkıp el ele hep beraber iyi bir noktaya geliriz” ifadesini kullandı.

ALİ TANDOĞAN  BAŞARILI OLUR MU?

Futbolculuk kariyerinde Denizlispor, Gençlerbirliği, Beşiktaş, Bursaspor, Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Adana Demirspor’da forma giyen Ali Tandoğan, 2009-2010 sezonunda Bursaspor ile Süper Lig şampiyonluğu sevinci yaşadı.  Dört yıl önce yeşil sahalara veda etti.

Denizlispor'da yardımcı antrenörlük ve 2. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’da teknik direktör olarak çalışan Ali Tandoğan'ın, geçen sezon play-off oynattığı Urfa ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. 

NE KADAR ÜCRET ALACAK?

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı'nın transferine onay verdiği teknik direktör Ali Tandoğan ile ekibine ise ne kadar ücret ödeneceği konusunda herhangi bir bilgi yok!
Bu arada Tandoğan'ın ekibinde 6-7 sezon önce 2. ligdeyken Balıkesirspor'da 12 maç forma giyen kaleci Recep Biler de bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi