KAPTAN ÇALIK'TAN TARAFTARLARA ÇAĞRI
Balıkesirspor'un kaptanı Burak Çalık, yeni sezonda taraftarlardan daha fazla destek beklediklerini söyledi. Afyon kampında açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, "Geçen sezon belki ilk iki yarışından erken koptuğumuz için seyirci bizi yalnız bıraktı. Ama Balıkesirspor taraftarının maçlara gelmesinin sebebi Burak Çalık, Vukovic ya da bir başka futbolcu olmamalı. Onlar, bu takımı izlemeye, bu camiayı desteklemeye geliyorlar. Ben bu takımın hem ağabeyiyim hem kaptanıyım. Yeni sezonda taşın altına elimizi değil gövdemizi koyacağız" dedi.
Balıkesirspor formasıyla şampiyonluk yaşadığı dönemdeki havayı tribünlerde göremediğini vurgulayan Burak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Nedenini bilmiyorum ama sanırım bir küskünlük var. Umarım başarılı sonuçlar alırız ve bu küskünlük biter. Ben tribünleri yine dolu görmek istiyorum. Çünkü stat dolduğu zaman neler yapabileceğimizi en iyi bilenlerdenim. Geçmişte olduğu gibi birlik beraberlik ortamını tekrar sağlamak zorundayız. Geçtiğimiz sezon çok karakterli bir takım vardı. Bu sene daha da üzerine koyarak, başarabileceğimizin en iyisini zorlayacağız."  
Editör: Haber Merkezi