Can Cangök'ün açıklamalarından satırbaşları;

Takımın başına geçtiğimden bu yana 8 maç oynadık. Bunların 1'i kupa 7'si lig maçı. Bu maçlarda oynatmamayı değil, oynamayı düşünen takım olmaya çalıştık. Futbol içerisinde oynatmamakta var ama önce biz oynamalıyız ki bize önlem alınsın. Ben takımıma pas oyununu oynatmaya çalışıyorum. Biz yüksek toplarla oynarsak sıkıntıya düşeriz. Bunun bilincinde olup bu düşünceyle yolumuza devam edeceğiz.
Boluspor maçında iyi pas yaptık. İlk yarıda koparabileceğimiz bir maçtı. Çok rahat 3'ü 4'ü bulabileceğimiz bir maçtı. Hem iyi oynadık, hem iyi gol pozisyonlarına girdik. İyi oynayıp kazandık. Bu maçta berabere kalsaydık üzülürdüm.

3 MAÇTA 9 PUAN HEDEFLİYORUZ
Bu maçın moraliyle Şanlıurfaspor maçına daha sağlıklı daha güvenli bakıyoruz. Devre arasına kadar oynayacağımız 3 maçı 9 puanla kapatmak istiyoruz. Bu 3 maçı kayıpsız geçersek bu ortamda yapılabilecek en iyi şeyi yapmış olacağız.
Bu ligde küçük takım büyük takım diye birşey yok. O yüzden tedbiri elden bırakmayıp Şanlıurfa maçını en iyi şekilde oynayacağız. Elimizde gayet elit ve karakterli bir oyuncu grubu var.
İnşallah taraftarın desteğiyle bu hafta iyi bir skor alırız. Takımımızın galibiyetlere çok ihtiyacı var. Devreye en iyi şekilde girip önümüzü görüp adımlarımızı daha sağlıklı atmak istiyoruz. 

HAKEM HATALARI OLMASA LİDERDİK
Hakem kararlarından 9 puanımız gitti. Denizlispor deplasmanında 45. dakikada net penaltımız verilmedi. Büyükşehir Gaziantepspor maçında Zeefuik'e verilmeyen net penaltımız var. Sivasspor maçında yediğimiz gol, en az 2 metre ofsayt. Altınordu maçında Burak'a yapılan hareket hem kırmızı kart hem de penaltı. Ayrıca 90 artılarda aleyhimize çalınan penaltı ile 3 puanımız gitti. Bu travmaları atlatan bir takım olarak aldığımız 19 puan ve ligdeki sıralamamızın çok değerli olduğunu düşünüyorum.
 
KADRODA 17 OYUNCU VAR.. TRANSFER ŞART
Takımımızdaki oyuncu sayısı 17. Dilaver Güçlü, Hüseyin Tok ve Abdulkadir Özgen kadro dışı kaldı, Muhammet Ali Doğan ise çapraz bağ ameliyatı olduğu için aramızda değil.
Hem ihtiyaç duyduğumuz için hem de sayı olarak transfere ihtiyacımız var. Şuanki mevcut kadrodan kimse bana gelip ikinci devre bu takımda oynamak istemiyorum demedi. Zor günleri oyuncuların özverileri sayesinde geçtik.
Oyuncularımız maçta ve antrenmanda ne istiyorsak yapıyor. Dışarıdaki sorunları sahaya yansıtmıyorlar. Zaten sorunları saha içerisine yansıtsalarda ben geldiğimden bu yana alınan 12 puanı göremezdik.
Benim başında çıktığım 7 maçlık süreçte vasat oynadığımız 1-2 maç oldu, Ancak kötü oynadığımız maç olmadı.
Aldığımız puanı azımsamamak lazım. Ortalama 1.70'in üzerinde puan aldık. Şampiyonluğa ortalama 2 puanla oynanırken bu ortamda alınan 1.70 puan oldukça başarılı.
Biz bu puanları alamamış olabilirdik. Çok daha kötü günler yaşayabilirdik. Herkesin bu kulübe destek vermesi lazım.
Ben gözümü burda açtım, Allah izin verirsede burda kapamak istiyorum. 

KENDİ OYUNCUMUCU KENDİMİZ YETİŞTİRMEK DURUMUNDAYIZ
Türkiye'deki çoğu kulüp ekonomik olarak zor durumda. Kendimiz oyuncu yetiştirmeliyiz. Bunun başka yolu yok. Sahada en az 5-6 tane kendi oyuncumuz olmalı. Dışarıdan oyuncu almakla, sürekli birilerinden para istemekle bu işler olmuyor.
Şuan Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Uğur bana sormuş olsa ne istersin diye, mevcut tesisi altyapıya bırakıp yeni bir tesis isterim.
Biz altyapıdan daha fazla nasıl Oğuzhan Çapar'lar çıkarabiliriz diye onun hesabını yapmalıyız. Alt yaş kategorilerinde yetenekli çocuklarımız var ama yukarıya gelişimlerini tamamlamadan geliyorlar. Yetenekli çocuklar kaybolup gidiyor.
Elimizde Çağatay, Uğur, Şaban gibi genç isimler var ancak üzerlerine koymaları lazım. Ben genç oyuncuları oynatmak konusunda korkak değilim. Zamanında Egemen'i 32-33 yaşında stoperleri kulübede oturtarak oynattım, yine inandığım biri olursa formayı çekinmeden veririm. 
Editör: Haber Merkezi