Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, 19 Ekim Cumartesi günü Samsunspor'la oynayacakları zorlu deplasmana en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.
Lige verilen arada eksiklerini giderme fırsatı bulduklarını vurgulayan Ertekin, "Aslında bu maç, lige verilen arayı ne şekilde değerlendirdiğimizin bir testi olacak. Kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Yaptığı 8 maçtan 3 galibiyet ve 3 beraberlikle topladığı 12 puanla 7. sırada bulunan Samsunspor'un iyi bir ekip olduğunu belirten Ertekin, "Samsunspor ile oldukça yoğun bir maç trafiği başlayacak. Bu maçı alarak maç trafiğine moralli başlamak istiyoruz. Hedefimiz, liderliğimizi sürdürecek 3 puanla Balıkesir'e mutlu dönmek" diye konuştu.

SAMSUNSPOR DA İDDİALI

Samsunspor Teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise Samsunspor'un iyi bir takım ruhuna sahip olduğunu belirterek, "Bunu sayaha yansıttığımızda kazanan biz oluruz. Balıkesirspor bizden 6 puan önde. Maçı kazanırsak puan farkı 3'e düşer. Hedeflerimiz doğrultusunda lideri yenerek puan farkını 3'e düşürmek büyük bir avantaj olur. İnanıyorum ki o maçı kayıpsız kapatırız" diye konuştu.

İKİ TAKIMDA DA BİRER CEZALI

Samsunspor'da Atilla Özmen ve Balıkesirspor da Serhat Akyüz bu maçta cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler. İki takımın bu isimler dışında önemli bir eksiği bulunmuyor.
Editör: Haber Merkezi