BALIKESİRSPOR Kulübü olağan genel kurulu Karesi AVM toplantı salonunda gerçekleştirildi. Mehmet Çalışkan, Hüseyin Dayanç, Nefi Emengen üçlüsünün yönettiği ve 332 üyeden 184'ü katıldığı kongre son yılların en güzel anlarına sahne oldu.


KAFAOĞLU, BAHÇECİ TERCİHİYLE CAMİAYI BÜTÜNLEŞTİRDİ
Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da camiayı bütünleştirici rol oynadı. Kafaoğlu, oluşturulan yeni yönetimin herkesimi kucaklayan bir ekip olmasına dikkat edilmesi noktasında arkadaşlarına talimat verdiğini hatırlattı, okuduğu manidar şiirle de gönüllere hükmetti. Balıkesir'deki 1 milyor 205 bin kişinin başkanı olduğunu söyleyen Kafaoğlu, Balıkesirspor'un da tüm ilin ortak değeri gördüklerini vurguladı. 

ESKİ, YENİ BAŞKANLAR KOLKOLA
Kırmızı-Beyazlı kulubün genel kurulunda ilk kez eski başkanlardan bir çoğu hazır bulundu.
Ziya Tan, Faruk Kula, Kemal Büyükakın, Rafet Çetinel, Feyyaz Çiftçi, Tuna Aktürk gibi isimler kulübün yeni başkanı Mustafa Bahçeci'nin çağrısıyla sahneye çıkarak yeni yönetim kuruyu üyeleriyle kolkola girdi ve genel kurul üyelerini selamladı. Balıkesirspor Kulübü'nün yıllardır özlediği  bu tablo salondan büyük alkış aldı. 

BONCUK'TAN İKİ BAŞKANA TEŞEKKÜR
Geçen Temmuz ayından bu yana kulübün başkanlığını yürüten Remzi Boncuk, faaliyet raporunu okuduğu konuşmasında her şeyi en ince ayrıntılarıyla anlattı.  Boncuk, "Göreve geldiğimizde transfer tahtası kapalıydı. Son anda yapılan 5 transferden 4'ü kadroda devamlı oynadı. 3 puan cezası sonrası gelebilecek 12 puan ve küme düşme cezaları hem Edip Uğur hem Zekai Kafaoğlu'nun destekleriyle önlendi. Uğur ve Kafaoğlu olmasaydı sezonu tamamlamak imkansız olurdu." dedi.
Bu mesajıyla Boncuk, Belediye desteği olmadan Balıkesirspor'un ayakta kalmasının mümkün olmadığı gerçeğinin altına çizdi.

HERKES GERÇEK RAKAMLARI ÖĞRENDİ

Balıkesirspor'un genel kurulunda ilk kez hesaplar en ince ayrıntılarıyla herkesin anlayabileceği dilde açıklandı.
Remzi Boncuk bu hareketiyle şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyip görevi alnının akıyla Mustafa Bahçeci'ye devretti. Remzi Boncuk'un 10 aylık yönetimi dönemindeki faaliyetleri de oybirliğiyle ibra edildi. 

SEÇİMLERE TEK LİSTEYLE GİRİLDİ
Kafaoğlu'nun destek verdiği Mustafa Bahçeci başkanlığındaki yönetim kurulu genel kurula katılan üyelerin oy birliğiyle seçildi.  
Mustafa Bahçeci başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu;
YÖNETİM KURULU
Kemal Büyükakın, İsmail Meral, Rıza Tekin, Cemal Kocataş, Faruk Özen, Erol Çetin, İsa Tamer Çelik, Hüseyin Gündoğan, Raif Özkan, Mustafa Akyan, İbrahim Toplar, Hazım Köse, Mahmut Özbulut, Osman Ödemiş, Onur Ortaköylü, Ümit Arslan, Göktuğ Şeremetli, Ali Altıntaş, İbrahim Mutlu, İsmail Güleç
ONUR KURULU
Rona Yırcalı, Faruk Kula, İsmail Özgün, Erhan Ortaköylü, Ziyaettin Tan
DENETİM KURULU
Hasan Eğinlioğlu, Okan Telaşeli, Fehmi Erdem
DİSİPLİN KURULU
Rahmi Kula, Ahmet Çavlan, Mehmet Çalışkan, Nazmi Yarış, Metin Mengüç
TFF DELEGELERİ
Mustafa Bahçeci, Kemal Büyükakın
ASKF DELEGELERİ
Mustafa Bahçeci, Mustafa Akyan, Ahmet Eren, Kemal Büyükakın, Nefi Emengen, Bülent Türkbeyi, Kerem Kırımlı
SEÇME SİCİL KURULU
Rafet Çetinel, Mehmet Kelemençe, Ahmet Eren, Mesut Akbıyık, Mert Diker

Editör: Haber Merkezi