Balıkesirspor yönetimi, pazar günü saat 18.30'da Atatürk Stadı'nda oynanacak Bandırmaspor derbisinin biletlerini zamlı satışa sunacağı öğrenildi. 
Daha önce 7.5 TL olan misafir tribün biletleri 30, kale arkası 23.5 TL'den satılacağı, kapalı tribün birinci kategori yine 50, ikinci kategori 20, maraton ise 10 TL olması bekleniyor.
Bandırma'da oynanan maçta da, Balıkesirspor taraftarı için özel bilet fiyatı belirlenmişti.

BAL-KES YÖNETİMİNDEN CENTİLMENLİK ÇAĞRISI
Balıkesirspor yönetimi, Bandırmaspor maçı öncesi centilmenlik çağrısı yaptı.
Kulübün yayınladığı mesaj şöyle:
Pazar günü ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Bandırmaspor ile saat 18:30’da Atatürk Stadyumu’nda bir kez daha karşılaşacağız.
Sporun güzel tarafı centilmenlik, sportmenlik ve spor ahlakına uygun davranma gerçeğinden hareketle her iki takımında bu anlayışla mücadele edeceğine inanıyoruz.
Ülkemizin en güzel noktasında bulunan ilimizin, iki güzide kulübünün mücadelesinde aslolanın dostluk olduğu unutulmamalıdır.
Balıkesirspor’umuzun büyük taraftarının kulübümüzün şanlı ve tertemiz tarihine yakışır bir şekilde tribünleri doldurup, hiçbir provakasyona kapılmadan takımımızı destekleyeceğine olan inancımız tamdır.
Pazar günü oynanacak müsabakanın şehrimize yakışır bir derbi olması temennisiyle tüm futbolseverleri bu ligin tek derbisi olan Balıkesirspor-Bandırmaspor maçına davet ediyoruz.
Kamuoyuna saygılarımızla.
Editör: Haber Merkezi