Ptt 1’inci Ligi’nde yeni sezonda zirveye oynayacak kadroyu kurmak için çalışmalara hız veren Balıkesirspor, eski kaptanı Muhammet Reis’i takıma döndürmek için harekete geçti.
Kırmızı beyazlılarla 2012-13'te 2'nci Lig, 2013-14'te ise PTT 1'inci Ligi'nde şampiyonluk yaşayarak taraftarın sevgilisi olan tecrübeli futbolcunun Kardemir Karabükspor'la yollarını ayıracağı ve yeniden Balıkesirspor'a geleceği belirtildi. Son 3 sezonda 3 şampiyonluk yaşayan, Altınordu'nun da listesindeki 32 yaşındaki oyuncunun eski takımı Balıkesirspor'a daha sıcak baktığı haber merkezlerine ulaşan bilgiler arasında yer aldı. 
Yönetimin, Muhammet Reis'in yanı sıra Torku Konyaspor'lu İshak Çakmak için de girişimlerde bulunduğu öğrenildi. 
Orta alanda görev yapan İshak geçen sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giydi. Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay, teknik direktör Reha Erginer'in raporu doğrultusunda takviye çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Kulübümüzün ekonomik durumu ortada. Transfer savurganlığı yapacak durumda değiliz. Gerekli yerlere, akılcı ve ekonomik transferler yapacağız" diye konuştu.

KERİM AVCI'YA ALTINORDU TALİP

Balıkesirspor'un geçtiğimiz sezon Karşıyaka yenilgisinin ardından kadro dışı bıraktığı Kerim Avcı, Yiğit İsmail Gökoğlan ve Josip Tadic'in durumu belirsizliğini koruyor. Balıkesirspor'la sözleşmesi süren 3 futbolcunun da takımda kalıp kalmayacağı henüz netleşmezken Kerim'i Altınordu'nun istediği öğrenildi. Ancak Bal-Kes'in Kerim için 400 bin lira bonservis bedeli talep ettiği de belirtildi. 
Editör: Haber Merkezi