BALIKESİRSPOR'un Türk futboluna kazandırdığı milli futbolcu Egemen Korkmaz Fenerbahçe ile el sıkıştı. 
Korkmaz, Caner Erkin ile birlikte Fenerbahçe'de forma giyecek ikinci Balıkesirli futbolcu oldu. 
Fenerbahçe,uzun süredir peşinde koştuğu Egemen Korkmaz ile anlaşmaya vardı. Geçen sezon oynadığı ve alacağında indirime gitmediği için Beşiktaş ile yollarını ayıran Egemen Korkmaz, Fenerbahçe ile 3 yıllık anlaşmaya imza attı.
Beşiktaş yönetiminin ´Ücretinde indirim yap´ teklifine sıcak bakmayan ve 1 milyon 400 bin Euro´luk alacağından vazgeçen, üstüne de 500 bin Euro ödeyerek bonservisini alan Egemen Korkmaz, Fenerbahçe ile el sıkıştı. Egemen, imzasının ardından Topuk Yaylası´nda yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe´nin kampına katıldı. 
Futbola, Balıkesirspor Kulübü altyapısında başlayan ve 1999 yılında amatör lisans çıkarılan  30 yaşındaki futbolcu, kırmızı-beyazlı kulübün maddi sıkıntı içerisinde olduğu dönemde Yunus İçöz ile birlikte Kartalspor'a satılmıştı.
Kartalspor'da profesyonel futbol yaşamına başlayan Egemen, 4 sezon Bursaspor'da forma giydikten sonra Trabzonspor'a transfer olmuştu. Geçen sezon Beşiktaş'ın önemli isimlerinden biri olan Egemen, 2012-13 sezonunda Fenerbahçe'de top oynayacak. 
Editör: Haber Merkezi