Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi yönetim olarak olağanüstü kongre kararı aldıklarını söyledi.

Feyyaz Çiftçi'nin açıklamaları şöyle:
 
“Ben tarihsel olayları sıralayarak başlamak istiyorum. Çünkü son 15-20 gündür gerek benim gerekse yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı rendice edici, zan altında bırakan bize göre bilinçli bir şekilde yıpratma çabası olan yanlış haberler yapılıyor.
 
2014 yerel seçimlerinde Sakarya Mahallesinde Edip Uğur Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yaptığı konuşmada benim ismimi de Balıkesirspor’un başına getirmek için bir vaatte bulundu. O zaman Balıkesirspor PTT 1. Liginden Süper Lige çıkmaya çabalıyordu ve öyle 37 trilyon borç falan da yoktu. 7 milyon civarında bir borcu vardı. Ben 2009’dan beri bu kulübün yönetimindeyim. Ben 3. Ligten beri bu takımın yönetimindeyim. 2013 yılında yönetimden istifa ettim, Mayıs ayında yapılacak olan kongrede aday olacağımı, belediyede kim olursa olsun başkan adayı olacağımı açıkladım.

Edip Bey de o süreçte bizim ismimizi zikretti. Takım o sene şampiyon oldu ve Süper Lige çıkıldı. Bizim o kongreden önce Mayıs ayında yaptığımız bir basın toplantısı var. O gün bütün şehir zafer sarhoşluğu içerisindeyken o gün de dedim ki süper lige çıkılır, süper ligin gelirleri kalıcı gelir haline getirilmezse bunun planlaması yapılmazsa, bu planlama yapılmadan alt lige düşülürse ayak üstü değil sırt üstü düşülürse ayağa kalkması çok zor olur demiştim. Kocaelispor, Sakaryaspor örnekleri var bu düşüş amatöre kadar gider demiştik. O gün için şehirde çok ciddi bir sevinç vardı. O gün içinde söylediklerimiz çok tepki de gördü ama ileride yaşanacak şeylerin bir ikazıydı aslında.
Biz o kongrede aday olduk mevcut yönetim görevi bırakmadılar. Siyasi bir sürtüşme oldu. Belediye farklı bir partide, yönetim bir önceki belediyeden kalma bir yönetim. Bu sürtüşmeden Balıkesirspor zarar gördü.
 
BALIKESİRSPOR’UN HERŞEYİ ALINDI
 
Süper Ligden bizim aldığımız PTT 1. Ligin 9’ncu haftasına Kasım ayına kadar bunlar resmi rakamlardır, İçişleri Bakanlığının denetiminden geçer, Balıkesirspor’un kasasına 57 trilyon para girmiştir. Hani piyasada konuşulan 10 mu verildi, 12 mi verildi20 mi verildi rakamları var ya ama gerçek rakam budur. Balıkesirspor küme düştü. Küme düşmekle kalmadı o siyasi sürtüşmeden dolayı Balıkesirspor’un elindeki otoparklar alındı. Balıkesirspor’un garaj gelirleri vardı el konuldu. Hal gelirleri vardı el konuldu. Balıkesirspor’a burada personel yardımı yapılıyordu kesildi. Bu siyasi sürtüşmeden takım zarar gördü ve borçlanarak küme düştü. 27 milyon borçla aldık. Euro 2.9 liraydı o gün. Balıkesirspor kulübünün borcunun %60 kadarı Euro bazındadır. 27 milyon gibi bir borçla takım küme düştü.
 
BALIKESİRSPOR’UN PTT 1. LİGDE KALMASI LAZIM


GELİŞİ MUHTEŞEM OLMUŞTU.. GİDİŞİ....
Tuna Aktürk  yönetiminde görev yaparken Balıkesirspor Kulübü'ne başkan olmayı kafasına koyan Feyyaz Çiftçi'nin gelişi çok muhteşem olmuştu. Bazı taraftarlar Çiftçi'yi kongre salonuna gelirken böyle karşılaşmıştı. "Önce kurumsallaşma" sözü veren Çiftçi, kulübü içinden çıkılmaz bir duruma getirdi!

Biz bu takımı öyle Süper Ligte falan almadık. Takım küme düşmüştü, PTT 1. Ligte 9’ncu haftadaydı. Hocası takımı bırakmıştı. Başkan bırakmıştı, yönetim bırakmıştı. Tesislerde telefonlar kesikti. Otobüsünde mazot yoktu. Deplasmana gidecek parası yoktu. 10 futbolcusu Federasyona başvurmuştu. FİFA’daki davalar dosyalar bitmişti. Ve transfer yasağı gelmek üzereydi.
 
Biz bu ortamda kongreye gittik. Biz de belediye başkanımıza gittik ve yönetime talip olduğumuzu söyledik. Belediye başkanımız da geçen bir yayın organında konuyla ilgili görüşlerini söyledi. Bize gerçekten o haberde de söylediği gibi “Bu borçla kulüp mü alınır, bırakalım ne olursa olsun. Bu borcu kim yaptı ise o ödesin” dedi. Bunları sadece Büyükşehir belediye başkanı değil bu şehrin ileri gelenleri “Bu şehrin delisi siz misiniz? Bu borcu yapanlar ne hali varsa görsün yönetimi almayın” dediler. Sadece bir grup Balıkesirspor’u seven bir avuç insan bize destek oldular, biliyorsunuz Büyükşehir Belediye Başkanımız futboldan biraz uzak bir insan. Biz kendisine gerçekleri anlattık. Bu ligde 10 milyon liraya kadar çıkabilecek gelirler var, her ne kadar Süper Lig’den düşmüş olsak da PTT 1. ligi de değerli bir lig, Balıkesirspor’un bu ligde kalması lazım. Aşağı giderse aşağısı daha batak dedik. Kendisini ikna ettik o da tamam dedi, Bismillah deyip yola çıktık. Bu süreçte de Allah var desteğini aldık. Sponsorluklar yolu ile reklam yolu ile birçok işadamımıza ön ayak oldular ve kulübümüze ciddi bir nakit girişine yardımcı oldular. Biz dağılmak üzere olan bir takımı toparlayıp daha az maliyet ile bir takım kurduk ve o takımla da play of oynadık. Bizim amacımız maliyeti azaltmaktı.
 
30 MİLYON BORCUMUZ VAR
 
Bakın bugünlerde transfer yasağı konuşuluyor. Bu yasak da kaldırılabilecek bir yasaktır. Bunun davası açılmıştır. Yürütmeyi durdurma davası açılmıştır. En geç 1 ay içerisinde bu transfer yasağı kalkacaktır. Bunun için yapılması gereken bazı ödemeler vardır. Biz 2 taksitini ödedik. Balıkesirspor’un önünde geleceğini karartacak bir transfer yasağı yoktur. Yeter ki bununla ilgili hükümlülükler yerine getirilsin.
 
O dönem Sezon sonuna geldik. Olağan kongre vardı. Biz tekrar Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüştük. Olası bütçeyi aşağı yukarı konuştuk. O da belli bir planlama için neler yapabileceğini söyledi. Biz de o çerçevede bir takım oluşturduk. Bizim takımımız iki oyuncusu hariç çok mütevazi bütçelere oynayan oyunculardan oluşuyor. Bu ligin ortalama standartlarına uygun bir takımdır. Bu takım Eskişehir gibi Şanlıurfa gibi Göztepe gibi büyük bütçelerle kurulmuş bir takım değildir. Bizim hepi topu 30 milyon bir borcumuz var. Bu ligin birçok takımı bu parayı her sene harcıyor. 30 milyonluk bir para Balıkesir gibi bir ilin altından kalkamayacağı para hiç değildir. Yeter ki bununla ilgili girişimler yapılsın.
 
BİZ BİRŞEY ÜRETMEDİK Mİ?
Çiftçi ekibinin en büyük hatalarından biri teknik direktörlük tecrübesi olmayan Fikret Yılmaz'ı, sade ve sadece Burak Yılmaz'ın babası olması nedeniyle takımın başına getirmesi oldu. 

PEki şöyle bir soru sorulabilir siz bir şey üretmediniz mi, siz bir şey yapmadınız mı sadece belediyeden mi beklediniz diye? Biz Balıkesirspor’a gelir getirebilecek projelerimizle Büyükşehir’den Valiliğe, Cumhurbaşkanından TBMM’ye kadar aşındırmadığımız kapı kalmadı. Benzinlik projeleri ile gittik olmadı. Rüzgar Gülü projeleri ile gittik olmadı. Arazi istedik tesis için olmadı. Kafeterya istedik esnaf karşı çıkar dediler olmadı halbuki şimdi bakıyorum oralarda başka kafeler var. Alt yapıdan oyuncular çıkarıp pazarlamayı denedik, dergi işine girdik, 50’nci yıl hatıra bletleri bastık her şeyi denedik. Ama olmadı.
 
Memlekette 15 Temmuz darbe girişimi yaşandı. Bütün memleketi etkiledi Balıkesirspor’u da etkiledi. Belki şehrimizin siyasi yapısından belki belediyemizden kaynaklanan şeyler bilemiyorum. 2016 Nisan ayından 2016 aralık ayına kadar 8 ay boyunca federasyon giderlerini saymıyorum ama reklam sponsorluk adına 1 lira giriş olmamıştır. Bu altından kalkılabilecek çok kolay bir tablo değil. 8 ay böyle geçti. Sonra Ocak ayında Büyükşehir Belediye Başkanımız işadamlarını toplayıp Balıkesirspor’a destek olunması konusunda bir çağrıda bulundu. Bu dönem zarfında Balıkesirspor’a bir para akışı sağlandı. Ara transfer dönemine gelen bir dönemdi, böylece takımın dağılması önlendi.
 
20 MİLYON VERDİK DİYEN İSPATLASIN
 
Ancak bu süreçten sonra bize karşı yaklaşım değişti. Kendi göbeğinizi kendiniz kesin, bizim elimizden gelen bu, buraya kadar gibi bir anlayış oluştu. Balıkesirspor’a 20 milyon para verdik lafı da bundan sonra dillendirildi. Bu 20 milyon lira verdik lafı öyle resmi yolla değil, kapalı kapılar ardında bir gazetecinin kulağına, taraftarlardan bazılarına söylendi. Öyle bir noktaya geldi ki artık Büyükşehir Belediye Başkanımız da buna inandı. Balıkesirspor’a 20 milyon falan gelmedi arkadaşlar. Bizim bütün rakamlarımız resmi rakamlardır. Biz ulusal kulüp lisansı için Türkiye Futbol Federasyonunun denetlemesinde olan bir kulübüz. Bağımsız denetleme kuruluşları Balıkesirspor Kulübünü denetler. Balıkesirspor Kulübünü İçişleri Bakanlığı Dernekler Masası Müfettişleri denetledi. Bizim bütün rakamlarımız resmidir. Biz e faturaya tabi bir kulübüz. Bizim faturasız makbuzsuz 1 lira girişimiz de olmaz çıkışımız da. Biz çiklet alsak EFT yolu ile bankadan alırız. 3 kez denetleme geçirdi bu kulüp bizim dönemimizde. Bu sene için 20 milyon lira girdi deniyor ya kulübe. Bakın biz yönetimi aldığımız Kasım 2015 yılından bugüne dek reklam sponsorluk bedelleri dahil stat reklamları dahil kulübe giren para 11 milyon 250 bin lira. Bunun üzerine biz 20 milyon lira verdik diyenler bunu ispatlamakla yükümlüdürler. Bu yönetim kurulunda alnı ak, namusu ile şerefi ile iş yapan insanlar var biz kendimize bu konularda laf söyletmeyiz. Bize 20 milyon verdik diyenler bunu kalem kalem ortaya döksünler, ben 11 milyon 250 bin lirayı kalem kalem açıklıyorum.
 
EDİP UĞUR HAKKINDA KİMSEYİ KONUŞTURMAM
 
Bu 20 milyon lira meselesine Büyükşehir Belediye Başkanını da inandırdılar. Bakın ben hayatım boyunca yola çıktığım insanları hiç satmadım hayatım boyunca. Çok satıldım ama kimseyi satmadım hiç. Büyükşehir belediye başkanımız hakkında da kimseyi konuşturmam ve konuşmam da. Çünkü bize destek oldu. Biz onu futbola ve Balıkesirspor’a sürekli sıcak tutmaya ve ısındırmaya çalıştık. Her yapılan yardımda kendisine teşekkür ettik. Kapısını aşındırdık. Kapısında 4 saat bekledik hiç gocunmadım. Bize Balıkesirspor’un dilencileri geldi diyenler oldu. Zerre kadar gocunmadım hepsini Balıkesirspor adına yaptım. Çünkü kendi adıma hiçbirşey istemedim. Balıkesirspor için dilenmekten de istemekten de gocunmam.
 
Balıkesirspor yönetimi ile Büyükşehir’in arasını açmak isteyen bazı odaklar olduğunu üzülerek gördüm. Atılan iftiralar, dedikodularla, projelerimizin engellenmesi ile bunu gördük. Bu odakların özellikle son 15-20 günde ise başarılı olduklarını, belediye ile yönetim arasına soğukluk sokmayı başardıklarını üzülerek gördük.
 
Ben en son 1 ay önce Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüştüm. Bu görüşmenin ana konusu yaz sezonunda transfer yasağı tehlikesinin olduğu, bu atlatılırsa da mevcut takım ve alt yapıdan gelen futbolcularla bir takım kurulabileceğini iyi bir teknik kadro ile de tekrar şampiyonluk iddiasında bir takım yaratılabileceğini söyledim. Bunun için de 4-5 milyonluk bir para gerektiğini, bu para sağlanırsa yaz döneminden sonra ödeme planları ile FİFA’daki dosyaların aşılacağını ve Balıkesirspor’un önünün açık olacağını görüştük. O da bize bu 4-5 milyon liranın tamamının olmasa bile bir kısmının kısa sürede sağlanabileceğini söyledi biz de gayet mutlu bir şekilde yanından ayrıldık.
 
KARARI BALIKESİR VERECEK
 
Sonra ne oldu bilmiyoruz. Telefon açıyoruz telefonlarımıza çıkılmıyor. Sorular soruyoruz cevap verilmiyor. Ne olacak diyoruz yapacak bir şey yok deniliyor. Ben sadece herkesin net olmasını istiyorum. Biz kulübün durumunu net bir şekilde söylüyoruz. Bakın ben bunu kongrede de söyledim. Hali vakti yerinde insanım bir Bal ligi takımına bir 3. Lig takımına ben tek başıma destek olabilirim ama 1 ligteki bir takıma tek başıma yetecek düzeyde bir insan değilim. Bu yönetimdeki her insan maddi olarak katkıda bulundu bu kulübe. Balıkesirspor yönetim kurulu bu kulübe 2.5 milyon lira katkıda bulunmuştur ki bu takımın tarihinde yoktur. Sadece benim şahsi alacağım 385 bin liradır. Deplasmanda Elazığ maçı var. Uçak parası var, otel parası var, yemek parası var. Ama kasada bir lira yok. Biz bu hafta gitmeyelim haftaya gidelim diyebilir miyiz? Diyemeyiz. Biz böyle durumlarda yönetim olarak katkılar sağladık. İçeride maç var. Bunun ambulansı var, güvenlik şirketine ödenmesi gereken para var. Sağlık müdürlüğünü arıyoruz ambulans gelmiyor. Güvenlik şirketine para ödemesek güvenlikçileri yollamam diyor, bu sefer federasyon maçı oynatmam diyor. Ben ambulansa para ödüyorum, stat parası ödüyorum, güvenlik parası ödüyorum. Bu kulüp şehrin takımı mı gerçekten? Bu şehri yönetmek için halkın iradesini alanlar artık şunun tercihini yapmalılar biz gerçekten 1. ligde oynayacak takımı gerçekten hak ediyor muyuz? Bunun bir maliyeti var! Basında kulübün borcu yok 57 milyon yok 37 milyon diye yazılıyor. Bu kulübün borcu hala daha 30 milyonun altındadır. 2 sezon geçirdik, gelirimiz yok. İki tane transfer dönemi geçirdik takım kurduk bu kulübün borcu hala 30 milyon liranın altındadır. Ve Euro 2.9’dan 4 liraya çıkmıştır. Reel anlamda da bu kulübün borcu azalmıştır. Kulübün şu anda bankalara 1 lira borcu yoktur. Biz devraldığımızda 11 milyon lira Balıkesirspor’un bankalarda riski vardı. Önümüzdeki sezon Balıkesirspor’a federasyondan, Süper Toto’dan, lotodan 10 milyon lira yaklaşık para gelecektir ve gün gibi tertemiz açıktadır. Üzerinde hiçbir temlik yoktur. İster alıp kredi kullanılabilir bunlarla ilgili isterlerse kulübün borçlarını öderler. 10 milyon civarında kulübe gelecek bir para var 30 milyon borç var.
 
UTANARAK SÖYLÜYORUM Kİ
 
Utanarak bir şey söylemek istiyorum. Bizim bu açıklamamızı görecek olan diğer şehir takımları bize gülerler.  Bu sene Şanlıurfaspor’un kapattığı borç 36 trilyon liradır. Ama ligden düştüler. Elazığ Büyükşehir Belediye Başkanı 60 trilyon lira Elazığspor’a girdi sağlandığını açıkladı. Samsunspor’un transfer tahtasını açmak için kaç para harcadığını biz biliyoruz. Bakın bizim transfer yasağımızın kalkması için 1.3 trilyon parayı ödeyemedik devre arasında. Bence bu şehrin ayıbıdır. Bizim de ayıbımızdır belki. Utanarak söylüyorum ki 3 trilyon ile bu kadro korunabilir şu an ki kadro. İyi bir teknik heyetle iyi bir kadro ile tekrar play of oynanabilir çünkü biz bu ligi çok iyi bilen bir takımız. Biz şehir olarak bu 3 milyon lirayı bulamıyorsak iki elimizi kafamızın arasına alıp PTT 1. Ligini hak ediyor muyuz diye düşünmemiz lazım.
 
Ben hep bu kulübün kalıcı gelir kaynakları olmasını savundum. Bakın bizden önceki yönetim kavga etti sürtüştü hiçbirşey alamadı. Biz hiç kavga etmedik ancak yine Balıkesirspor’a kalıcı gelir getirecek projeler hayata geçmedi. Ben Şanlıurfaspor’un, Bandırma’nın, Elazığ’ın neyi varsa onu istiyorum başka bir şey istemiyorum. Ama biz bunu sağlayamadık. Onu yaparsak zimmet çıkar, onu yaparsak bu olur bir türlü olmadı. Bir şeyleri beceremedik belki biz beceremedik. Ben hep Balıkesirspor kendi ayaklarının üzerinde durana kadar belediyenin desteği olmadan Balıkesirspor’un yürüyemeyeceğini savundum. Bu sağlanamadı. Son 20 gündür görüyorum ki biz burada olduğumuzda artık bu destek de sağlanamayacak.
 
Son bir haftadır Balıkesirspor ile şehri yönetenlerin arasını açmak isteyenlerin başarılı olduklarını görüyorum özellikle son bir haftadır. Biz burada kalırsak anlaşılan o ki kulübe destek olmayacaklar. Bunu artık hissediyorum.
 
1. LİGDE KALMAK BİR BAŞARIDIR
 
PTT 1. Ligde kalmak bir başarıdır. Bizim bu ligde kalmamız lazım. Değerli bir ligtir. Bizimle birlikte Süper Ligden düşenler Kayseri Erciyes önce 2. lige şimdi 3. lige düşmüştür. Balıkesirspor bu şehrin bir markasıdır. Bu şehri yönetenler ve işadamları Balıkesirspor bir nimet midir yoksa bir külfet midir bunun kararını vermelidir. Balıkesirspor gerçekten bir değer ise buna hep beraber sahip çıkacağız kapalı kapılar ardında ayrı taraftara ayrı kimse konuşmayacak. Balıkesirspor’un borcu altından kalkılamayacak bir borç değildir. Yok ibra etmeseydiniz yok etseydiniz bu borcu Tuna Aktürk mü ödeyecekti arkadaşlar ibra etmesek? Bu borç Balıkesirspor’un borcu. 30 milyonluk borcu bu şehir öder, bunun altından kalkar. Ama kimse taraftara Balkes şampiyon olacak deyip, kapalı kapılar ardında bizim Balıkesirspor için yapacak bir şeyimiz yok demesin.
 
OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALDIK
 
Biz yönetim kurulu olarak olağanüstü kongre kararı aldık. Devam etmeyi düşünmüyoruz çünkü ben bir ışık görmüyorum. 10 gündür bir soğukluk oluştu bundan dolayı Balıkesirspor’un zarar görmesini istemiyorum. Kongrenin tarihinin açıklanmasını beklemeden talip olanlar varsa hemen gelsinler biz onlara fiili olarak devredebiliriz kimse karnından konuşmasın. Yönetim zafiyeti oluşmasın diye muhtemelen kongre bayramdan sonraya kalacak. Biz aday değiliz şehri yönetenlere de Balıkesirspor’a sahip çıkmaya çağırıyoruz.
 
KARESİSPOR İLE İLGİLİ HABERLERİ BİZDEN BİLİYORLAR
 
Son bir haftada bize soğukluk hissediyoruz demiştim. Karesispor ile ilgili haberler çıktı basında. Bu haber üzerinden Balıkesirspor’a bir algı operasyonu başladı. Zaten Edip Bey’de de soğukluk başladı. Bu haberi bizden biliyorlar. Biz Kay Süt ile bir sponsorluk anlaşması yaptık. Spor Toto sırt reklamını bize 2 trilyona veriyor. Biz Kay Süt ile 500 bin liralık bir sponsorluk anlaşması yaptık. Formamıza Kay Süt’ün reklamını yazdık. Bunun karşılığında çekler aldık. Bu çekler 3 parçadır. Vadeleri de 2018 sonu. Bizim statta 40 tane tabelamız var. Bu yıl ben özellikle teşekkür etmek istiyorum en büyük sponsorumuz, bize en büyük destek veren Yırcalı Grubudur. İki sezonda bu kulübe giren para 11 milyon 250 bin liradır. Yırcalı’nın verdiği rakam da bunun içindedir. Ayrıca aldığımız ayni yardımlar da var.
 
Bakın bize 2 yılda toplam 11 milyon 250 bin lira para geldi. Düzlüyorum diyelim 10 milyon geldi ve bu para tek seferde masaya önümüze konsa müthiş şeyler yapardık. Ama bize para hep peyder pey geldi. O zaman da sorunları günübirlik çözdük. Bana 5 milyon lira direkt gelse ben 15 milyonluk iş yapardım. Ama düşünün Süper Ligde bu kulübe 57 trilyon para giriyor bana Süper Ligte Antalya’daki kampı nedeni ile haciz geliyor. Sen Süper Ligten kalan borçları ödüyorum o peyder pey gelen paralarla. Ve utanarak söylüyorum haftada iki kez bu kulübe haciz geliyor. Biz bunlarla uğraştık. Biz patlayan bir yere yama yapmakla uğraştık.
 
"KULLANILMIŞ OLSAM DA GOCUNMAM"
 
Toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Feyyaz Çiftçi’ye “Edip Bey sizi Sakarya Mahallesinde adayımız diye açıkladı. Sonra 37 milyon borçla takım mı alınır dedi. Siz de gidip ikna ettik dediniz. Madem aday açıklamıştı neden ikna etmeye çalıştınız? Süreç sonunda kendinizi Edip Bey tarafından kullanılmış, yenilmiş hissediyor musunuz?” sorusuna Feyyaz Çiftçi şu yanıtı verdi: “Ben nefsimi yenmiş bir insanım. Beni istediği gibi kullanabilir. Ben Balıkesirspor için buna razıyım. Bana hiçbirşey olmaz. Ben kimseden makam mevki beklemiyorum, siyasi beklentilerim de yok. Ben Balıkesirspor için kullanılmaya da razıyım yeter ki Balıkesirspor kullanılmasın. Benim Sakarya Mahallesinde Edip Bey’in adımı söyleyeceğinden kesinlikle haberim yoktu. Ondan sonra Balıkesirspor PTT 1. Liginde şampiyonluk mücadelesi yaparken 2013 yılında Harun Atabay ile yönetimden istifa ettik. 2014 Mayıs kongresinde ayrı bir liste yapalım diye konuştuk. O yerel seçimler öncesi Ak Parti’den de MHP’den de meclis üyeliği teklifleri geldi, Karesi Belediye Başkan adayı olma konusunda teklifler geldi. Ben siyaset yapmayı düşünmediğimi söyledim. Balıkesirspor başkanlığına aday olunca da siyaset üstü olmak için MHP’den istifa ettim. Ben bu konularda hiç gocunmam!”
 
“KİLİT VURUN GİDİN DENDİ”
 
“Büyükşehir’den randevu alamıyor musunuz, telefonlarınıza çıkmıyorlar mı?” sorusuna Yasin Sagay “Kulubün kapısına kilit vurun dedi  bize. Edip Bey böyle söyledi dedi. Biz de artık süreci uzatmamak, takıma zarar vermemek için olağanüstü kongre kararı aldık” dedi. Harun Atabay da “Ortam çok gergindi. Biz de korktuk detayları soramadık. Yani Edip Bey’den değil ortamdan korktuk. Gerçi ben gidemiyorum ama gidenler ortamın çok gergin olduğunu söylüyor” dedi.
Editör: Haber Merkezi