PTT 1'inci Lig'de geçen sezon 34 maçta sadece 40 gol atabilen Balıkesirspor, kaleyi ve savunmayı tamamen korurken, orta saha ile hücum hattını önemli isimlerle takviye etti. Taraftarlar, geçen sezon Adana Demirspor'da 13 gol atan Burak Çalık, Bandırma'da 9 gol kaydeden Mehmet Boztepe ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor formasıyla fileleri 10 kez havalandıran Foxi Kethevoama ile umutlandı.
Burak, Mehmet ve Foxi'nin dışında Fransa 1'inci Ligi'nde 17 maçta 8 gol atıp Metz'le şampiyonluk yaşayan Bekamenga, Süper Lig ve PTT 1'inci Lig'de 135 maçta 53 gol kaydeden Abdülkadir ile geçen sezonki kadrodan kalan Hırvat Josip Tadic, Balıkesirspor'un alternatif gol silahları olacak. Hazırlık döneminde hücum ağırlıklı bir oyun yapısı üzerinde duran Teknik Direktör Reha Erginer, "Geçen sezon en büyük sorunu gol yollarında yaşadık. Yeni sezon öncesi kadroya dahil ettiğimiz oyuncuların bu problemi çözeaceğine inanıyorus" dedi.
İSTANBUL DESTEĞİ
İstanbul Balıkesirliler Derneği Yönetim Kurulu, Balıkesirspor Kulübü'nü ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Yaşar, kırmızı beyazlılara yeni sezon öncesi başarı dilerken, Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi'ye özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Başkan Çiftçi, Yaşar ve yönetim kurulu üyelerine lisanslı kulüp ürünlerinden oluşan birer set hediye etti. 
Editör: Haber Merkezi