Balıkesirspor, Spor Toto 1. Ligin 23. haftasında Tuzlaspor'a konuk oldu. Kırmızı-Beyazlılar ligin ilk devresindeki maçta 1-0 mağlup olduğu İstanbul ekibinden rövanşı 2-0 'lık skorla aldı. 

BİZİM TAKIM İLK KEZ TARAFTARINI ŞOK ETTİ!

En son 6 ay önce Keçiörengücü karşısında taraftarının yüzünü güldüren kırmızı-beyazlı takım, geçen haftaki hazırlık maçında Galatasaray'a 6 atan Tuzlaspor'u 2-0 yenerek camiaya şak etkisinde sevinç yaşattı.

Balıkesirspor, bu sezonun ilk deplasman galibiyetini elde ederek kırmızı-beyazlı camiayı şaşırttı. Balıkesirspor ligde bu maç ile 3. galibiyetine imza atarken puanını 11'e yükseltti.

Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda mücadeleyi hakem Onur Çoşkunses yönetti. 

Ligin son sırasındaki Balıkesirpor'un gollerini 12'de Sedat Dursun ve 16'da F oxi Kethevoama kaydetti. 

Takımla ilk galibiyet sevincini Tuzla'da yaşayan  teknik direktör Giray Burak, maçın ardından, “Ümit ediyorum bu bir silkiniş olur. Eğer önümüzdeki maçlarda ligde kalmak için yeterli puanları alabilirsek belki hikaye yazabiliriz” açıklamasını yaptı. 

BU TABLOYU ÖZLEMİŞTİK 
BALIKESIRSPOR, ligde bu sezonun ilk deplasman galibiyetini Tuzlaspor karşısinda elde etti. Kırmızı-Beyazlı oyuncular maç sonu, 15 hafta sonra bir arada gördükleri 3 puanın sevincini bu fotoğrafla ölümsüzleştirdi.
Tebrikler bizim takım!

 

Editör: Haber Merkezi