ÇARPICI AÇIKLAMALAR 

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Mustafa Bahçeci hakeme yönelik fevri bir saldırı girişimi sonrası yarıda kalan Ümraniyespor maçını kaldığı yerden devam edilmesi yönünde karar beklediklerini söyledi
Bahçeci  "Bu doğrultuda karar için gerek federasyon nezlinde gerekse bütün kurumlar nezdinde  girişimleri başlattık" dedi.
Kulüp tesislerinde yönetici arkadaşlara ve teknik direktör Giray Bulak ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Bahçeci şu görüşleri paylaştı:
TFF FARKLI MUAMELE YAPAMAZ
"Balıkesirspor büyük bir kulüptür 52 yıllık kocaman bir çınardır. Balıkesirpor’un kaderiyle haksız olarak kimseyi oynatmam, kimsede oynamaya cesaret edemez, kimsenin haddi değil. Sonuna kadarda bunun mücadelesini yapacağım, Balıkesirspor’un çıkarları doğrultusunda. Ben Türk sporunu bir bütün olarak görüyorum. Türk sporu Federasyon nezdinde Türk sporu, Türk futbolu hepimiz kocaman bir aileyiz. Bu bütünün Balıkesirpor olarak bizde şerefli, onurlu bir parçasıyız.

ALIN TERIMIZE TECAVÜZ ETTİRMEM 
Hiç kimsenin hakkında hiç kimsenin emeğinde alın terinde bizim gözümüz yok. Ama hiç kimsenin o hiç kimse bizim alın terimize bizim emeğimize tecavüz ettirmem

MÜSAADE ETTİRMEM 
Federasyon diyecek ki Fenerbahçe’ye yapamadığını, Galatasaray’a yapamadığını yani ben açık konuşuyorum Beşiktaş’a yapamadığını, Trabzonspor’a yapamadığını vesaire bize yapacak ben ona müsaade etmem.
Asla buna müsaade etmem. Sonuna kadar müsaade etmem. Takımı sahadan çekerim.
Çok açık ve net söylüyorum bedeli neyse de öderim. Balıkesirspor’la hiç kimse oynayamaz. ”

KALDIĞI YERDEN OYNANMALI
Maç yarıda kaldı ikinci yarısı oynanmadı. Adil olan bu doğru olanda bu, vicdani olan da bu. Beşiktaş maçı bunun örneği. Kesinlikle tekrarlanmasını istiyoruz. Ümraniyespor Başkanı Recep Yoğurcu’yu uğurlarken şunu söyledi bana “hiç içime sinmedi. Çok üzgünüm başkanım” dedi helallik istediler. Ümraniye’nin de içine sinmemiştir, böyle bir puana tamah edecek arkadaşlar değiller.

Ümraniyespor’a sorsalar telafisi noktasında tamam olmuş böyle bir şey karar verip oynayın puan mı istersiniz oynamak mi istersiniz diye oynamak isteriz derler."
 

Editör: Haber Merkezi