Balıkesirspor'da Fikret Yılmaz ile yolların ayrılmasının ardından 10 Mart 2016 tarihinde teknik direktörlüğe getirilen Reha Kemal Erginer, Adana Demirspor maçı öncesi yönetime istifasını sundu.
Başkan Feyyaz Çiftçi, bugüne kadar her türlü yetkiyi verdikleri Erginer'in istifasını arkadaşı Harun Atabay'la birlikte kabul etti!
Geçtiğimiz sezonun 25. Haftasında oynanan Denizlispor maçıyla Balıkesirspor’da göreve başlayan Erginer 10 maçlık periyotta 6 galibiyet, 3 mağlubiyet ve bir beraberlikle vasat bir performans sergilemişti.   Play-offun ilk maçında da Alanyaspor’a elenilmesinde önemli rol oynamıştı. Erginer, taraftarların sürekli protesto ettiği isim olmuştu. 
FUTBOLCULAR ANTREMANI PROTESTO ETMİŞTİ
Bu sezona büyük umutlar ve hedeflerle başlayan Reha Erginer, ligin ilk maçında sahasında karşılaştığı Eskişehirspor maçından puan çıkaramamış ancak ilk yarı sergilenen oyun taraftardan güvenoyu almıştı. Ardından Giresun deplasmanına çıkan Balkes, Karadeniz’den de eli boş dönünce Erginer için tehlike çanları çalmaya başlamıştı bile. Üstelik her iki maçta da kaçan penaltılar genç teknik adamı zora sokmuş, ancak Göztepe galibiyeti bir nebze soluk aldırmıştı. Alışılmışın dışında basına maddi konularda demeç vermeyi alışkanlık edinen ve kaprisleriyle dikkat çeken Erginer, puanların paylaşıldığı Bandırma derbisiyle sadece bir haftalık kredi kazansa da krizin büyümesi sonucu istifa ederek kırmızı beyazlılarla yollar ayrılmış oldu.
TAKIM, ENGİN ÇATIR VE MUHAMMET YILMAZ’A TESLİM
Balkes’te ani gelişen krizi, yönetimin öz evlatlarıyla aşmaya çalışacağı öğrenildi. Zorlu Adana Demirspor maçına takımı Engin Çatır ve Muhammed Yılmaz ikilisinin hazırlaması ve maça çıkarması bekleniyor. Yönetimin hafta içerisinde yeni teknik direktör arayışına başlayacağı ve Balıkesirspor’u hedefine taşıyacak isimlerle temas kuracağı gelen bilgiler arasında.
Editör: Haber Merkezi