BONCUK YÖNETİMİ NEDEN DAĞILDI?
Üst üste gelen başarısız sonuçlarla Süper Lig hedefinden uzaklaşan Balıkesirspor'da yaşanan son istifalar çalkantılı bir döneme girildiğinin sinyali oldu. Boncuk'un da istifa edebileceği konuşulmaya başlanırken camia fırtına öncesi sessizliğe büründü.  

Görevinden istifa etmek zorunda kalan eski Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un getirdiği Remzi Boncuk yönetimindeki parçalanmanın perde arkasında ilginç olaylar dizisi yatıyor. Teknik adamlar Suat Sarıcan ve Can Cangök'le aniden yolların ayrılması ve Burak Çalık ile Okan Alkan krizi bunun çok küçük bir işareti. Asıl anlaşmazlık, yönetimdeki 2-3 kişinin, diğerlerine "siz bu işten anlamazsınız, burnunuzu fazla sokmayın" demesinde. 
Zaten onlar da hiç bir işe karışmadıkları gibi görmedim, duymadım, bilmiyorum misali üç maymunu oynuyorlar!
Bu yöneticilere, "Balıkesirspor'da işler nasıl gidiyor?" diye sorduğunuz ise, "Biz de bilmiyoruz" karşılığını vermeleri nasıl bir taboyla karşı karşıya bulunduğumun göstergesi 
AHMET EREN YENİ BAŞKAN MI?


İddialara göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na yakın isimlerin yeni bir yönetim oluşturma çalışmalarına başladı. Kulislerde bir çok isim konuşuluyor. Kulüp başkanlığı için  Ahmet Eren ismi ön plana çıkarılıyor.  

Balıkesirspor sevdalısı olan Ahmet Eren, kırmızı-beyazlı kulübu uzun yıllar yönetici olarak da hizmet etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun kayınbiraderi olan Ahmet Eren'in Balıkesirspor Kulübü başkanlığı için adının konuşulma başlanması camiada heyecan yarattı.
 
Kulislerde Eren'in görev kabul etmemesi halinde konuşulan alternatif isim ise eski başkanlardan Dr. Feyyaz Çiftçi. 

TAKIM SAMSUN MAÇINA HAZIRLANIYOR

Bu arada,  Cumartesi günü sahasında Samsunspor ile karşılaşacak kırmızı-beyazlı takım bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Son üç maçtır kazanamayan Balıkesirspor, renkdaşını puansız göndererek yeni bir galibiyet serisine başlamayı hedefliyor. 
Editör: Haber Merkezi