BAL-KES'E ARSLAN BAŞKAN

Balıkesirspor Kulübü başkanlığına 329 oyla Ümit Arslan seçildi.

Dönemindeki faaliyetleri ibra edilmeyen Kadir Dağlı 158 oyda kaldı. 5 oy ise geçersiz sayıldı. 

Gergin anların yaşandığı kongre Balıkesirspor tarihine en geniş katılımlı ve 3 adaylı genel kurul olarak geçti. 

Kongre öncesi mesajlarında "çok önemli, çok çarpıcı" açıklamalarda bulunacağını beyan eden Kadir Dağlı, aksine çok sakin ve çok centilmence bir konuşma yaptı. Gelmiş geçmiş yönetimlere teşekkür etti.

YASİN SAGAY'A YAKIN İSİMLER

Bir önceki başkan Mustafa Bahçeci'nin ekibinde yer alan  ve başkan olarak geri dönen Ümit Arslan'ın ekibinde eski futbolculardan İlhan Eker, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Metin Özpınar ile önceki dönem Dağlı'nın ekibinde bulunan Mehmet Demiraslan gibi isimler yer aldı. 

Ümit Arslan'ın listesinde yer verdiği kişilerin büyük bir bölümünün Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay'a yakın isimler olduğu görüldü.

ÇALIŞKAN YÖNETTİ

Alparslan Türkeş Spor Salonunda saat 19.30'da başlayan ve 01.00 sıralarında tamamlanan kongreyi Dr. Mehmet Çalışkan yönetti.  Vural Alan ile Mustafa Canseven ve Mert Diker divanda görev alan diğer isimler oldu.

BORÇ 66 MİLYON

Kırmızı-beyazlı kulübün borcunun 65 milyon 900 bin lira olduğu açıklandı.

TARİHTE BİR İLK

Yönetimin İbra ediledilmediği oylama sırasında gergin anlar yaşandı. 2 başkan adayının destekçileri arasında itiş kakış yaşandı.

Divan Başkanı Mehmet Çalışkan dirayetli yönetimiyle üyeleri sakinleştirmeye başardı.

İŞTE O ANLAR

İBRAHİM KAYA ÇEKİLDİ

Seçimlere geçildiğinde adaylardan İbrahim Kaya listesini geri çekti. Kaya'nın listesinde Sırrı Yırcalı'dan Rahmi Kula'ya kadar kentin önde gelen isimlerini habersiz yazdığı görüldü.

KADİR DAĞLI PES ETMEDİ

Kadir Dağlı ile Ümit Arslan listeleri arasındaki yarışın galibi 329 oyla Arslan ve ekibi oldu.

Yönetim ve denetim faaliyetleri ibra edilmemesine rağmen 'pes etmeyen' Dağlı da 158 oy alma başarısını gösterdi.

AHMET AKIN BAL-KES'E YAKIN!

Genel Kurula CHP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın da il başkanı Serkan Sarı ile birlikte katıldı. Akın, kırmızı-beyazlı camiaya destek sözü verdi. Akın'a genel kurul üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

YÖNETİMDE KİMLER VAR?

Ümit Arslan (Başkan), İlhan Eker, Metin Özpınar, Murat Ustalı, Ahmet Sakbaş, Ferit Gündoğdu, Rıza Tekin, Erol Çetin, Kazım Çaylan, Mehmet Demiraslan, Cem Özışıklıoğlu, Aytuğ Yormaz, Burak Ceylan, Harun Özkan, İbrahim Teke, Sinan Eren, Ümmet Şengül, İbrahim Akdeniz, Hüseyin Atikler, Sadettin Akbaba, Cihan Çakır.

İşte kazanan liste

Editör: Haber Merkezi