BALIKESİRSPOR Kulübü başkanı Mustafa Bahçeci, yönetimiyle birlikte önemli bir işe daha imza attı. 
Kırmızı-Beyazlı kulüpte yeniden yapılanma dönemini başlatan Bahçeci ve ekibi, altyapı koordinatörlüğüne tecrübeli teknik adam Can Cangök'ü getirdi. 
Bahçeci'nin davetiyle tesislere gelen Can Cangök, uzun süren ve verimli geçen bir toplantının ardından kendisine teklif edilen alt yapı koordinatörlüğü görevini kabul etti. 

HER ZAMAN FEDAKARLIK YAPAN İSİM OLDU
Balıkesir spor camiasında ayrı bir yeri bulunan Cangök, alt yapısından yetiştiği, profesyonel liglerde formasını terlettiği, teknik adam olarak çalıştığı kırmızı-beyazlı kulübe bu kez de yeni futbolcular kazandırmak üzere hizmete devam edecek. 

ARKASINDA DURULURSA, BAL-KES'E 'CAN' VERİR
Balıkesirspor Kulübü yönetimi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Balıkesir Şube Başkanı olan Can Cangök ile Pazartesi günü bir araya gelerek anlaşmayı kamuoyuyla paylaşacak. 

GEÇEN SEZON KALSAYDI, TAKIM BUGÜN SÜPER LİGDEYDİ!

Cangök, geçtiğimiz sezon Balıkesirspor teknik direktörü olarak görev yaparken, kadro dışı bırakılan Burak Çalık'ın teknik heyete danışılmadan affedilmesi üzerine yardımcılarıyla birlikte görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Remzi Boncuk başkanlığındaki yönetimin anlaşılmaz tasarrufu, istikrarlı şekilde yoluna devam eden kırmızı-beyazlı takımdaki ahengi bozmuş, sezon başarısızlıkla sona ermişti.


 

Editör: Haber Merkezi