BALIKESİRSPOR, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında İnegölspor’a normal süresi 1-1 biten maçta penaltı atışları sonucunda 4-2 yenilerek elendi. İnegöl İlçe Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısını İnegölspor, Burak’ın 20.dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı.
Balıkesirspor bu gole 49.dakikada Hamit ile karşılık verdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın normal süresi 1-1 sona erdi ve 15’er dakikalık iki uzatma devresine geçildi.
Uzatma bölümlerinde de takımlar gol atmayı başaramadı ve penaltı atışlarına geçildi. Balıkesirspor’umuz da kullanılan ilk 3 penaltıyı Zeefuik, Glumac ve Bülent kaçırdı. Tek gol ise Abdurrahman’dan geldi. Balıkesirspor’umuz bu sonuçla kupadan elenirken, İnegölspor ise gruplara kaldı.

İnegölspor'da Türker, Bülent, Erdi penaltıları golle sonuçlandırırken Bilal atışı kaçırdı. Balıkesirspor'umuz da ise Abdurrahman atıştan yararlanırken Aurelio, Gulimac ve Bülent penaltıları kaçırdı.

STAD: İnegöl İlçe
HAKEMLER: Erdoğan Özkaya, Cüneyt Taner, Segah Tunçkol
İNEGÖLSPOR: Hamdi, Türker, Mustafa, Bilal, Ahmet, Kemal (Dk.103 Bülent), Emrah (Dk.79 Ömürcan), Erdi, Yasin, Mehmet Burak, Fatih (Dk.74 Ergün)
Yedekler: Yavuz, Ömürcan, Ekrem, Ergün, Mehmet Ayaz, Bülent, Ali
BALIKESİRSPOR: Ertuğrul, Abdurrahman, Uğur, Hüseyin, Glumac, Hamit (Dk.93 Bülent), Kerim, Muğdat, Sankoh, Yiğit (Dk.67 Karikari), Ali (Dk.84 Zeefuik)
Yedekler: Umutcan, Okan, Bülent, Zeefuik, Oğuzhan, Çağatay, Karikari
GOLLER: Dk.20 Burak / Dk.49 Hamit
SARI KARTLAR: Ahmet, Bilal, Türker (İnegölspor) / Ali Öztürk, Uğur, Sankoh, Karikari (Balıkesirspor)


Editör: Haber Merkezi