Geçtiğimiz hafta Spor Toto 1.Lig'den düşmesi kesinleşen ilk ekip olan Balıkesirspor, ligirn alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Menemenspor'u konu etti. 

Atatürk Stadında az sayıda taraftar önünde oynanan maça Balıkesirspor hızlı başladı. Kırmızı-Beyazlılar, müsabakanın henüz 6. dakikasında Erdem Gökçe'nin sağ kanattan getirip verdiği pas ile buluşan Anıl Taşdemir şık golüyle 1-0 öne geçti.

BAL-KES ÇOK GOL KAÇIRDI

Balıkesirspor, maçı baştan sona üstün götüren taraftı. Net gol pozisyonlarını değerlendiremeyen kırmızı-beyazlı oyuncular, son dakikalara girildiğindi paniklemeye başladı.

PANİK PENALTI GETİRDİ

Nitekim karşılaşmanın bitmesine saniyeler kala gelişen karambolde rakip ekip penaltı kazandı. 90+5'teki vuruşu Ahmet Sagat gole dönüştererek skoru 1-1'e getirdi.

Mücadelenin kalan süresinde başka gol olmadı ve Balıkesirspor - Menemenspor maçı 1-1 berabere sona erdi.

MENEMEN NEFES ALDI

Bu sonucun ardından son sırada yer alan Balıkesirspor, puanını 12'ye, averajla 13. sıraya yerleşen Menemenspor ise 36'ya çıkardı.

GİRAY BULAK TARAFTARLA TARTIŞTI

Bu arada, teknik direktör Giray Bulak, karşılaşmanın 65. dakikasında taraftarla tartıştı. 

Girilen net gol pozisyonunu değerlendiremeyen kırımzı-beyazlı bir oyuncuya tribünden tepki gösterilmesine sinirlenen Bulak, taraftara bağırdı. Polislere dönerek "Alın bunu dışarı" diye seslendi.  Hayli öfkeli olduğu gözlenen Bulak, bir süre maça olan konsantrasyonunu kaybetti.

Editör: Haber Merkezi