TFF 1'inci Lig'de Ümraniyespor ve Samsunspor yenilgileriyle play off hattının 6 puan gerisine düşen Balıkesirspor'da pazar günü iç sahada oynanacak Denizlispor maçı öncesi destek çağrısı. 
İlk 6 yarışında havlu atmadıklarını söyleyen Teknik Direktör Can Cangök, Denizlispor derbisinde desteğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyacaklarını belirterek, "Seyircimiz bazı müsabakaları önemsiyor, bazılarını önemsemiyor. Denizlispor randevusu çok kritik geçecek. Taraftarlarımızın Bandırmaspor maçındaki motivasyonla stada gelip 90 dakika takımına destek olmasını bekliyorum" diye konuştu. 
Camianın umutsuzluğa kapılmamasını isteyen Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay ise, "Bence bizim için lig bundan sonra başlıyor" dedi. Son 8 maçın 5'ini iç sahada oynayacaklarını hatırlatan Atabay, "Bu avantajı en iyi şekilde kullanıp, play off'a kalacağız" ifadesini kullandı. 
Kırmızı beyazlı ekip son 8 haftada Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (D), Altınordu, Boluspor, Şanlırfaspor (D), Manisaspor, Elazığspor (D) ve Ümraniyespor ile karşılaşacak. Bu arada yönetim Denizlispor maçının bilet fiyatlarını kapalı tribün 1. kategori 50, 2. kategori 20, maraton 10, misafir ve kale arkası 7.5 TL olarak açıkladı.

Toplu açılış töreni için Balıkesir'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Balıkesirspor Kulübü yöneticileriyle takım kaptanı Burak Çalık tarafından üzerinde adının yazılı bulunduğu 10 numaraları forma hediye edildi. 
Editör: Haber Merkezi