Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Kocaelispor'u konuk eden Balıkesirspor, 7 maçtır galip gelemeyen rakibine hayat öpücüğü verdi. 6 puanlık maçın ilk devresini 1-0 önde kapatan kırmızı-beyazlı takım, ikinci yarıda rakibine teslim oldu. Balıkesirspor, uzatmada kazandığı penaltıyı da gole çeviremeyince ligde kalma umutlarını iyice eritti!

Atatürk Stadında çok az seyirci önünde oynanan ve TRT SPOR'dan canlı yayınlanan müsabakanın ilk yarısını ev sahibi Balıkesirspor, Foxi Kethevoama'nın 44. dakikada kaydettiği golle 1-0 önde bitirdi.

Konuk Kocaelispor, 56. dakikada Benhur Keser ile 1-1'lik eşitliği yakaladı. Yeşil-siyahlı ekip, yeni transferi Babacar'la 74. dakikada 2-1 öne geçti. 

SON DAKİKA PENALTISI KAÇTI!

Ev sahibi Balıkesirspor, 90+3'te penaltı kazandı. 90+4'te kırmızı-beyazlılarda penaltı atışı için topun başıana geçen Oğuz Han Aynaoğlu, Kocaelispor kalecisi İsmet Yumakoğulları'nı geçemedi ve mücadeleye denge getirme fırsatını kullanamadı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Kocaelispor, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

7 maçlık aradan sonra galip gelen yeşil-siyahlı Körfez ekibi, puanını 27 çıkardı.

Geçen hafta Tuzlaspor'u 2-0 yenerek 15 maç sonra kazanan Balıkesirspor ise seri yakalayamadı. 11 puanla son sıra kalan Bal-Kes, kümede kalma umutlarını biraz daha eritti.


Ramazan Demir'in yazısını okumak için tıkla!

Editör: Haber Merkezi