Balıkesirspor Kulubü Başkanı Özgür Yılmaz, beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden bazılarıyla birlikte Vali Hasan Şıldak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kendini ve ekibini tanıtan Yılmaz, yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirdiği Vali Şıldak'a, arkasında isminin yazılı olduğu 10 numaralı Balıkesirspor forması takdim etti.

MÜŞERREF YIRCALI'LI FOTOĞRAF

Ziyarette Vali Şıldak'a, 30 Temmuz 1967'de Balıkesirspor ile Şöhretler Karmasını karşı karşıya getiren Şükrü Ersoy'un jübilesinde Müşerref Yırcalı'nın başlama vuruşu yaptığı anı içeren fotoğraf karesi takdim edildi.

Atatürk stadında oynanan bu karşılaşma Balıkesirspor'un ilk hazırlık maçıydı. Kulübün kurucuları arasında Müşerref hanımın herhum eşi Sırrı Yırcalı da bulunuyordu.
 

KULÜBÜN AÇIKLAMASI

Ziyaretle ilgili Balıkesirspor Kulübü şu bilgiyi paylaştı:

"Balıkesirspor Kulübü Başkanı Özgür YILMAZ bugün Balıkesir Valisi Sayın Hasan Şıldak’ı ,Balıkesirspor yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Bugün saat 09:00’da gerçekleşen ziyarette şehrin takımı ve en kıymetli markası Balıkesirspor Kulübünün geçmişi ve geleceği masaya yatırıldı.

Vali ŞILDAK; bireysel olarak kendisinin de kıymet verdiği Balıkesirspor için başta Balıkesir Valiliği olmak üzere bağlı tüm kurumlarımız ile birlikte Balıkesirspor’un yanında olduğunu deklare etti..Ayrıca Balıkesirspor taraftarının da milli birlik ve beraberlik noktasında duruşunu ve hassasiyetlerini de taktir ettiğini Başkan Yılmaz’a bildirdi.

Ziyaret sırasında Balıkesirspor Kulübü Başkanı Özgür Yılmaz, Balıkesir Valimiz Sn.Hasan ŞILDAK ‘a ismi yazılı 10 numaralı şehrin 10 numaralı forması ile birlikte, Balıkesirspor’un ilk maçında Balıkesir’in kadim ailelerinden her dem Balıkesir’linin ve Balıkesirspor’un yanında bulunan Müşerref YIRCALI’nın ilk topa vuruşunu gerçekleştirdiği maçın Aziz hatırası olarak Balıkesir Valiliği’ne Balıkesirspor Kulübünün kurumsal hediyesi olarak takdim etti.."

Editör: Haber Merkezi