Balıkesirspor'un  Afjet Afyonspor’la oynadığı ikinci hazırlık maçı çıkan olayların ardından teknik direktör Ali Tandoğan'ın takımı sahadan çekmesiyle tamamlanamadı.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren 1. Lig ekibi Balıkesirspor, Zafer Stadyumu’nda Afjet Afyonspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

FOXİ'nin PENALTISI

Gençlerden oluşan kadrosuyla mücadele eden Balıkesirspor, 27. dakikada Foxi’nin ceza sahası içerisinde  düşürülmesi sonucu penaltı kazandı. Atışı kullanan Foxi, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek Balıkesirspor'u 1-0 öne geçirdi. 

Ev sahibi ekibin beraberlik golu 45’inci dakikada Muhammet Serdar'dan geldi ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı.

Balıkesirspor, 52. dakika Anıl’ın kaydettiği şık golle 2-1 öne geçti.

FURKAN'A YUMRUK

Dakikalar 61'i gösterdiğinde ev sahibi ekipten Muhammet Serdar Yazıcı ikili mücadeleye girdiği takım kaptanımız Furkan Çil'e yumruk attı.

Futbolcular arasındaki yaşanan gerginlik sonucu saha bir anda karıştı. Bu sırada ev sahibi az sayıdaki taraftarları da  sahaya girmeye kalktı. Güvenlik güçleri devreye girdi.

TANDOĞAN TAKIMI SAHADAN ÇEKTİ

Olaylar üzerine Balıkesirspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan takımı sahadan çekerek soyunma odasına götürdü.

Karşılaşmayı yöneten hakem Erdem Temel, kırmızı-beyazlı takımın sahaya dönmemesi üzerine maçı iptal ettiğini açıkladı.

MENEMEN MAÇI DA YARIM KALMIŞTI

Balıkesirspor’un Afyon kampının ilk etabında Menemenspor ile oynadığı karşılaşma da Glumac ile rakip takım oyuncusu Hüseyin Çolak arasındaki kavga nedeniyle yarım kalmıştı.


Kırmızı-Beyazlı takım sergilediği performansla umut vermeye devam etti.

Editör: Haber Merkezi