Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirspor, Turyağ Gıda Sanayi Anonim Şirketi ile sponsorluk anlaşması imzaladı
Balıkesirspor'un, forma sponsorluğunu yeni sezonda da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur'un da sahiplerinden biri olduğu, Turyağ Gıda Sanayi Anonim Şirketi üstlendi. 
Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Balıkesirspor'un kulüp başkanı Tuna Aktürk ve Uğur, şirketin, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan tesislerinde, sponsorluk anlaşmasını imzaladı.
Aktürk, imza töreninin ardından burada Arı Yağ ve Turyağ Gıda Sanayi A.Ş'nin sahipleri A. Edip Uğur, İsmail Uğur, Mahmut Uğur ile Onet Genel Müdürü Niyazi Şimşek'e, Balıkesirspor'un formasını hediye etti.
A. Edip Uğur, yaptığı açıklamada, Balıkesirspor'a 9 sezondur sponsor desteği sağladıklarını belirterek, takımın kendi sahasında oynadığı maçlarını hiç kaçırmadığını söyledi.
Partisinin kongresini bırakıp maçı izlemeye geldiğini anlatan Uğur, her izlediği her maça, soyadı gibi uğurlu geldiğini bildirdi.
Balıkesirspor'un başarısının kendileri için önemli olduğunu ifade eden Uğur, takımın, PTT 1. Lig'e çıkmasını istediklerini kaydetti.
''Balıkesir Büyükşehir oluyor. Büyükşehire de '1. Lig' yakışır'' diyen Uğur, ''Seyirci hep galibiyet istiyor. Beraberliğe bile tahammülü yok. Futbolda yöneticilik zor. Yönetime kolaylıklar diliyorum. Biz de bu desteği geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yine veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. İzlediğim her karşılaşmada galip geldik. İnşallah Balıkesirsporumuz bu yıl özlemini duyduğu şampiyonluğa kavuşarak, taraftarını ve Balıkesirli hemşehrilerimizi sevindirir'' dedi.
Tuna Aktürk de Uğur'a, Balıkesirspor Kulübü ve Balıkesir halkı adına teşekkür ederek Uğur'u, İskenderunspor 1956 takımıyla perşembe günü oynayacakları Türkiye Kupası karşılaşmasına davet etti. 
 Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç ve kulüp yöneticileri katıldı.

Editör: Haber Merkezi