BALIKESİRSPOR cephesinde tessürle karşılanan paylaşımı Politika'dan Osman Kantarlıoğlu gazetesindeki köşesinde şöyle yorumlad:

TFF 1. Ligin 2’nci haftasında Samsun deplasmanından puansız dönen Balkesler bu akşam başlayacak ligin üçüncü haftasını bay olarak geçirecek. Milli maç arasıyla uzun birtatile girecek takımımızda gündem transfer yasağının kaldırılıp kaldıramayacağı olarak gösteriliyor. Başkan Özgür Yılmaz ve yönetimin “transfer yasağını kaldıracağız” açıklamalarının üstünden geçen süre zarfında herhangi bir gelişme olmaması taraftarlarca “ne olacak Balkes’in hali” sorularını gündeme getiriyor.

Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala Başkan Özgür Yılmaz futbolcularla birlikte çekip paylaştığı videoda transfer konusunda olumlu açıklama gelmemesi taraflı tarafsız her kesimce mevcut kadronun yetersiz olarak gösterilmesi ister istemez gündemin yasaklar ve transfer olduğudur.

Ligimizin transfer yasağı olan tek kulübün takımımız olması sebebiyle sosyal medyada ilçemiz takımı Bandırmaspor tarafından “ALAY” konusu olmaya devam ediyor. Bandırmaspor taraftarları yapılan transferleri tanıtırken kullandıkları “KÖY TAKIMI” ifadesiyle Balıkesirsporumuzu aşağılıyorlar. Bu yakışıksız ifadelerden hicap duyması gereken şehri yönetenlerin kulübümüze yeteri kadar destek olmadıkları görülüyor.

Başkan Özgür Yılmaz ve yönetimin ekonomik sıkıntılarla boğuşan takımımıza kaynak arayışları gereken karşılığı bulmuyor. Hep destek için Balıkesirli iş adamlarını gündeme getiriyoruz, ama Balıkesirli olmayıp bu şehirden kazanç sağlayan ETİ BOR gibi kamu kuruluşları, kağıt sanayi, çimento sanayi gibi sanayi kuruluşlarını, havamızdan ve rüzgarımızdan faydalanan Rüzgar Enerji Santrallerini, başka takımlara sponsor olan Doğalgaz ve Elektrik Dağıtım Şirketlerini gündeme getirmiyoruz. Bu şirket ve kuruluşlardan bağış ve sponsorluk almaya Başkan Özgür Yılmaz ve yönetimine yardım edecek olanlar özellikle iktidar partisi milletvekilleri ve belediye başkanları olmalıdır. Maalesef vaatten öteye gitmeyen sözleriyle Balıkesirspor için ellerini taşın altına sokmuyorlar.

Vaktimizin azaldığı bu günlerde herkesin elinden geldiği kadar destek sağlayamadığı zaman böyle “ALAY” konusu olarak kendimize güldürürüz.

Editör: Haber Merkezi