Yeni teknik direktörü Mustafa Uğur'la hazırlanıp çıktığı Göztepe maçında, Bandırmaspor'un gollerini 22. dakikada Üstün Bilgi, 50. dakikada Doğan Karakuş ve 74. dakikada Gökhan Karadeniz kaydetti.
Göztepe'nin tek golü ise 75. dakikada Adis Jahovic'den geldi.5 maç aradan sonra galibiyetle tanışan Bandırmaspor puanını 25'e çıkardı. Ligde üst üste 2. mağlubiyetini alan İzmir temsilcisi Göztepe ise 43 puanda kaldı.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, camiayı yeniden hayata döndüren galibiyetin ardından; duygularını şöyle dile getirdi:
"Var olma mücadelesinde ilk adımı başardığımızı düşünüyorum.
 Oyuncularımı gönülden kutluyorum. Gerçekten saha içinde inanılmaz bir mücadele verdiler.  Önümüzde altı müsabakamız var. İçeride ve dışarıda kazanma uğruna ne varsa, mücadeleyi sahaya yansıtmaya çalışacağız. İnşallah zor olanı başarırız, diye umut ediyorum.


MİRZA'DAN KUTLAMA
Bu arada Bandırma Belediye Başkanı Dursun
 Mirza, galibiyet haberini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısıhda iken aldı.
Mirza, galibiyet sevincini şu mesajıyla paylaştı:
"Gidemediğim ancak yüreğimin 17 Eylül Stadında attığı maçı 3-1'lik sonuçla kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tüm kent el ele vererek ve kenetlenerek içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumu atlatacağımıza inanıyorum. En büyük gücümüz taraftarımıza teşekkür ediyorum. Kalan maçlarda taraftarımızın desteğiyle maçları alacağımıza inanıyorum."


İŞTE BANBAN'A HAYAT VEREN MAÇIN ÖZETİ ve GOLLERİ

Editör: Haber Merkezi