BELEDİYESPOR Kulübü, voleybol ve tekerlekli basketbol dallarındaki sponsorluk sözleşmelerini yeniledi.
Belediye Başkanlığı’nda yapılan imza töreni kapsamında, Türkiye 3. Bayanlar Voleybol Ligi’nde mücadele eden Belediyespor Bayan Voleybol takımı ile Türkiye 1. Tekerlekli Basketbol Ligi’nde yer alan Belediyespor Tekerlekli Basketbol takımı ile ilgili sponsorluk sözleşmeleri bir yıl süre ile yenilenmiş oldu.
Belediye Başkanı İsmail Ok'un yanı sıra Başkan Yardımcıları ve bazı daire müdürlerinin de hazır bulunduğu imza töreninde, Belediyespor Kulübü Başkanı Metin Özpınar, Belediyespor Bayan Voleybol takımına sponsor olan Çelmak Tarım Makinaları Sanayi adına Tamer Çelik ve Belediyespor Tekerlekli Basketbol takımına sponsor olan Mavi İnşaat Sanayi adına da Cemal Lostar ile sözleşmelerini karşılıklı imza altına aldı.
Atılan imzalardan sonra Belediye Başkanı İsmail Ok ve Belediyespor Kulübü Başkanı Metin Özpınar, amatör spor dallarına verdikleri destekten dolayı Tamer Çelik ve Cemal Lostar`a teşekkür ederek, kendilerine birer Saat Kulesi rölyefi verdi.
Bilindiği gibi Balıkesir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 12 takımı yer aldığı Aroma 3. Lig Bayanlar B Grubunda; Balıkesir Belediyespor Tekerlekli Basketbol takımı ise, bu yıl yükseldiği 1. Lig`de mücadele ediyor.
Editör: Haber Merkezi