BALIKESİRSPOR, ligin namağlup lideri Gençlerbirliği'ne bir ilki yaşattığı 3-1'lik galibiyeti sonrası kendine geldi. 


Kırmızı-beyazlı taraftarlar arasında istifası konuşulan teknik direktör Giray Bulak, galibiyetle kredisini uzattı. Futbolcular kendine geldi, yönetim rahat nefes aldı. 
Deneyimli teknik adam Giray Bulak, şu değerlendirmeyi yaptı: 
"Daha önce iki maçımızı sahanın onarımı dolayısıyla Akhisar’da oynadık. İç sahadaki ilk maçımız yarıda kaldı. İki maçı seyircisiz oynadık. Son Gençlerbirliği fırsat maçıydı. Oyuncularıma hep; 'Bizim nasıl bir takım olduğumuzu bu ligde gösterebilmemiz için lideri yenmemiz lazım'. Çünkü biz bütün takımları yenecek bir takımız, ama uyuduğumuz zaman bütün takımlar bizi yener.

Oyuncularımı kutluyorum iyi mücadele ettiler, iyi oynadılar alınlarından öpüyorum. Bundan sonra inşallah yukarıya, hak ettiğimiz yere tırmanırız.” 

BİR SONRAKİ RAKİP KARABÜK
Kırmızı-Beyazlı takım ligin 13. haftasında  -2 puanla son sırada yer alan Kardemir Karabükspor'la deplasmanda oynayacak. Maç 23 Kasım'da..

YARIM KALAN MAÇ
Bu arada, Balıkesirspor ile Ümraniyespor arasında bir densizin sahaya girmesi sonucu yarım kalan maç, yarım kaldığı şartlarla 28 Kasım 2018 tarihinde saat 19:00'da Balıkesir Atatürk Stadı’nda tatil edildiği dakikadan itibaren oynanacak. 

Editör: Haber Merkezi