GİRAY BULAK TARAFTARLA TARTIŞTI

BALIKESİRSPOR teknik direktörü Giray Bulak, 1-1 beraberlikle sonuçlanan Menemenspor karşılaşmanın 65. dakikasında taraftarla tartıştı. 

Girilen net gol pozisyonunu değerlendiremeyen kırımzı-beyazlı bir oyuncuya tribünden tepki gösterilmesine sinirlenen Bulak, taraftara bağırdı. Polislere dönerek "Alın bunu dışarı" diye seslendi. Hayli öfkeli olduğu gözlenen Bulak, maça olan konsantrasyonunu bir süreliğine kaybetti.

BULAK NE DEDİ?

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, taraftarla yaşadığı diyalog Giray Bulak'a soruldu.

Bulak şöyle konuştu: 

"Eğer bizim taraftarımız, bizim kulübenin arkasında oturuyorsa ve takım da 1-0 galip ise şu ekiple beraber.. Taraftar bunu bilmiyor herhalde.

Bu takım 32 haftadır 1 lira prim almıyor. Yahu ayıptır, yazıktır, günahtır. Ne yeyip, ne içilir? Nasıl antreman yapılır? Hangi şartlarda yaparsınız?

Gider rakibin arkasında bağırırsınız, onların moralini bozarsınız, tamam, anlarım. Onu da istemem. Ama bizim arkamızda, bizim aleyhimize, galip miyiz, galibiz. Genç çocukları takıma koymuş muyuz, koymuşuz. İyi oynuşor muyuz, oynuyoruz. O zaman senin göbekten bağlı olduğun bir yer var. Ben buna tepki gösteriyorum."

BALIKESİRSPOR'DA KALACAK MI?

"Gelecekteki kariyerinizde Balıkesirspor'un yeri nerede olacak?" sorusuna ise Bulak, "Bunu gelecek günler gösterecek" karşılığını verdi. 

TARAFTAR TEPKİLİ

Bulak'ın taraftarla girdiği diyalog sosyal medyada günün konusu oldu. 

Editör: Haber Merkezi