BALIKESİRSPOR Kulübü'ndeki yaprak dökümü sürüyor.

Ekonomik krize çare bulunamayınca iki oyuncu daha kırmızı-beyazlı kulüpten sözleşmelerini tek taraflı fesih ederek ayrıldı. 

Tek taraflı fesih kulübe gelecek sezonda hissedeceği ayrı bir ekonomik darbe vurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran isimler arasındaki Oğuz Yılmaz ile Abdülkadir Özgen, kırmızı-beyazlı küluple olan sözleşmelerini tek taraflı fesih etti.

İki futbolcu Antalya kampından ayrıldı. Balıkesirspor'dan ilk ayrılan oyuncu Kamerunlu Steve Beleck olmuştu. 

BURAK ÇALIK AKLINI ÇELDİ!
OĞUZ YILMAZ  DENİZLİSPOR'A İMZA ATTI

Bu arada, Balıkesirspor’da parası ödenmediği için boşa çıkan 26 yaşındaki stoper Oğuz Yılmaz,  Denizlispor ile anlaşmaya vardı.
Oğuz'u, Balıkesirspor'un eski oyuncusu Burak Çalık'ın ikna ettiği belirtildi. 
Pendikspor’dan 2016-2017 sezonunda 3 yıllığına Balıkesirspor’a imza atan başarılı oyuncu, 16 lig maçında forma giyerek iyi bir performans göstermişti. 

Üç sezondur Balıkesirspor'da forma giyen forvet oyuncusu Abdülkadir Özgen ise Adana Demirspor'dan transfer edilmişti. Özgen ile sezon başında iki yıllık sözleşme imzalanmıştı. 

KRİZ NE ZAMAN BAŞLADI?
Kırmızı-Beyazlı kulüpteki kriz, Büyükşehir Belediye başkanı Zekai Kafaoğlu'nun aday gösterilmemesiyle birlikte kendini hissettirmeye başladı. 

3.5 MİLYON LİRA LAZIM
Siyasete endeksli bir spor kulübü haline dönüşen Balıkesirspor'un bugün yaşadığı krizi aşabilmesi için acilen 3.5 milyon liraya ihtiyacı var.  Bu para bulunduğu taktirde sezon sonu sorunsuz şekilde getirilebilecek. 

YÜCEL YILMAZ NE YAPACAK?
Çözüm merci olarak ise Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz görülüyor. 
Halen Karesi Belediye başkanı olan Yılmaz'ın nasıl bir tavır takınacağı net bilinmemekle birlikte Balıkesirspor'u çaresiz bırakmayacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

 

Editör: Haber Merkezi