Millevekili Mutlu Aydemir, buluşmayla ilgili olarak medyaya "Aydemir’den Balıkesirspor’a destek" başlığı altında şu mesajı geçti:

"TBMM çalışmalarının tamamlanması müteakip Ak Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı görevlendirmesi ile 23 ve 24 Temmuz tarihlerinde Elazığ ve Tunceli il ziyaretlerine çıkan Aydemir Ankara dönüşü ayağının tozu ile Balıkesir Kulüp Başkanı Kadir Dağlı ile beraber Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Pursaklar Gençlik Merkezinde ziyaret ettiler.

Ziyaret öncesi Pursaklar gençlik merkezini gezen Aydemir burada gençlerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıp çalışmalara eşlik ederek bu gibi aktivite merkezlerinin ilimize kazandırılması için elimizden gayreti gösterip Balıkesirimize hak ettiği yatırımları getireceğiz dedi.

Daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasaoğlu ile görüşen Aydemir ve Balıkesirspor Kulüp Başkanı Kadir Dağlının ziyaretinde konu ağırlıklı olarak Balıkesirspor olsa da Balıkesir’de ciddi oranda genç nüfus olduğuna dikkat çeken Aydemir, ”Balıkesir’imizi eğitimde, kültürde ve sporda hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Bunun için önemli projeler üzerinde duruyoruz, hayata geçiriyoruz.

Bugün de Sayın Bakanımızla stadyumumuzun revizyonu, yaz aylarında özellikle sahil şeridimizde yazlıkçılarımızın akını ile genç nüfusun artması yeni halı sahaların, Gençlik merkezlerinin ilimize kazandırılması, spor aktivitelerin çoğaltılarak gençlerimiz için ilimizin cazibe merkezi haline dönüştürülmesini ele aldık.

Balıkesir Atatürk stadyumunun revizyonu ve altyapıya destek sözü alan Aydemir Sayın bakanımıza vermiş olduğu destek sözü için tüm Balıkesir şehri adına teşekkür ederim. Dedi

Ziyarette Balıkesirspor kulüp başkanı Kadir Dağlı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun adının yazılı olduğu formayı kendisine takdim etti. Formayı kabul eden Kasapoğlu Balkesin kendisi önemli bir yeri olduğunu dile getirerek ziyaretlerinden dolayı Pakize Mutlu Aydemir’e ve Kadir dağlıya memnuniyetini ifade etti."

Editör: Haber Merkezi