BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, gündemine Balıkesirspor'u da aldı. Yılmaz, "siyaset üstü ve şehrin en büyük markası" dediği Balıkesirspor'a sahip çıkacaklarının sözünü verdi. 

Karesi Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı  Yücel Yılmaz, Balıkesir Ak Parti Milletvekili  Mustafa Canbey, eski başkanlardan Altıeylül Belediye Meclisi adayı Feyyaz Çiftçi, Belediye Meclisi üyeleri Fikrettin Kocaman, Kemal Aydın ile birlikte Balıkesirspor Kulübünü ziyaret etti.

Kırmızı-Beyazlı kulüp başkanı Mustafa Bahçeci'nin kapıda karlışayıp kucakladığı Yücel Yılmaz, Balıkesirspor’un "siyaset üstü bir kurum  ve şehrin en büyük markası" olduğunu söyledi.

"Başkanımız Mustafa Bahçeci ve yönetiminin kulübün sorunlarını çözmek için  yaptığı çalışmaları takdir ediyoruz. Yönetimin arkasındayız" ifadesini kullanan Yücel Yılmaz, isim vermeden Millet İttifakı adayı İsmail Ok'a göndermelerde bulundu.

Seçim atmosferine girilmesiyle birlikte kimi adayların Balıkesirspor'la ilgili düşüncelerini gündeme getirdiklerine dikkat çeken Yılmaz; sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Şunu net bir şekilde söyleyebilirim: Balıkesirspor 2. Lig'den 1. Lig'e çıkarken hem kendim hem şirketimle her zaman sponsor oldum.

Balıkesirspor'un şehrimizin en büyük marka değeri olduğunu ve siyaset üstü olması gerektiğini söylemişimdir. Ticaret Odası Meclis Başkanlığı yaptığım dönemde de bu konudaki yaklaşımımızı tutumumuz göstermişizdir.

Balıkesirspor siyaset üstüdür malzeme edilmemesi lazım. Kongre üyelerine saygısızlık yapılmaması lazım. 

Bir belediye başkanı Balıkesirspor'a ancak destek olur. 'Yöneticisini ben belirleyeceğim, şunu ben yapacağım' demek Balıkesirspor'un şahsına saygısızlık olur.

Biz buraya sizlere destek olmaya geldik. Mevcut yönetimin ortaya koymuş olduğu performans, irade ve yapmaya çalıştıklarını destekliyoruz. 

Balıkesirsporumuzu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada desteklemeye devam edeceğiz. Kalıcı gelirler kazandırmak için yaptığımız  çalışmalarımız sürecek. ” 


Bahçeci ise, ziyareti nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz’a teşekkür etti. 
Ziyarette önemli bir ayrıntıya dikkat çekerek üç başkanın birarada bulunduğunu hatırlatan Bahçeci, “Kemal Büyükakın, Feyyaz Çiftçi ve ben. Burada hep beraber Balıkesirspor’un sorunlarını paylaşıyoruz, bu ayrı bir mutluluk ve daha önce görülmeyen bir şey” diyerek duygularını paylaştı.
Bahçeci, Yılmaz’a oyuncuların imzaladığı çerçeveli Balıkesirspor forması hediye ederek rozet taktı. 

Editör: Haber Merkezi