BALIKESİRSPOR'un takımı yarı yolda bırakan eski hocası Ali Tandoğan yönetimindeki Altay ile düellosundan gol sesi çıkmadı. Birden fazla krizle boğuşan kırmızı-beyazlı ekip, ligde kalmayı garantileme yolunda hanesine çok önemli bir puan daha yazdırdı.

TFF 1. Lig'in 20. haftasında İzmir ekibi Altay'ı konuk eden Balıkesirspor, rakibiyle golsüz berabere kaldı.

Taraftarların 90 dakika boyuncu takımlarına destek verdiği karşılaşma, baştan sona çetin bir mücadaleye sahne oldu. 

VUKOVİC TARİHE GEÇTİ

Balıkesirspor’un kalecisi ve kaptanı Andrija Vukovic,  kırmızı beyazlı formayı en çok giyen futbolcu unvanını ele geçirdiği karşılaşmada yine müthiş bir performans sergileyip takımına 1 puanı kazandıran isim oldu. 


Bu maçın ardından Balıkesirspor puanını 25'e yükselterek ligde kalma yolunda altın değerinde bir puanı daha hanesine yazdırma başarısını gösterdi.

STAD: Atatürk

HAKEMLER : Alper Çetin, Oğuz Terzi, Mehmet Ali Akkor

BALIKESİRSPOR: Andrija Vukovic, Berat Aydoğdu, Sezer Özmen,  Serdar Güncü, Batuhan İşçiler, Mrsic, Anıl Taşdemir (Abdulkadir Kayalı), Hodzic, Aly Male, Kethevoama (Andusic), Rahmi Anıl Başaran (Emirhan Çakır)

ALTAY: Cihan Topaloğlu, Erhan Kartal, Abdülkerim Bardakçı, Kerim Avcı (Martires), Putsila. Cenk Özkacar, Yılmaz Özeren (Yaser Hacımustafaoğlu), Turgut Doğan Şahin (Tatos), Özgür Özkaya, Paixao, Adamu, 

SARI KARTLAR: Dk. 15 Batuhan İşçiler, Dk. 31 Hodzic, Dk. 71 Rahmi Anıl Başaran (Balıkesirspor), Dk. 26 Putsila, Dk. 64 Özgür Özkaya (Altay) 


Maç boyu takımlarını coşkuyla destekleren taraftar grubu 10Kolikler, maç bitiminde tribünlere çağırdıkları futbolcularla birlikte üçlü çekti.

ALİ TANDOĞAN'A TEPKİ
Taraftarlar, Balıkesirspor'u yarı yolda bırakarak Altay'la anlaşan teknik direktör Ali Tandoğan'a tepki gösterdi.

Editör: Haber Merkezi