BALIKESİRSPOR'un 10 Temmuz'daki olağanüstü genel kurulunda göreve getirilen Remzi Boncuk başkanlığındaki yönetim kurulu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti.

Balıkesirspor'a her türlü desteği vereceklerini söyleyen Belediye Başkanı Uğur, şehrin takımı Balıkesirspor için ellerinden geleni yapacaklarını vurgularken şöyle dedi:
"Yönetimde paradan anlayan olsun. Para ve insan yönetimini bilenler olsun, antrenör ve futbolcu yönetimini bilen insanlar olsun istiyoruz.  Parayı yönetemezsen, futbolcuyu yönetemezsen çuvallıyorsun. Güzel bir ekip oluşturuldu. Hiç kimsenin de bir itirazını görmedim. Biz de elimizden gelen desteği vereceğiz. Zaten yeni yönetim oluşmadan gereken desteği vermeye başladık.  Bugüne kadar hangi işi elimize aldıysak, hepsini başarı ile yaptık. Futbol işine girmemiştik, girdik. İnşallah bu ekip kendi içinde uyumlu olduktan sonra başarı sağlar."
Belediye Başkanı Uğur, Balıkesirspor Taraftarlar Derneği'nin satın aldığı dernek irtibat ofisinden doğan 40 bin TL'lik borcunun kapatılması için de bağışta bulundu. Parayı teslim alan Başkan Boncuk, taraftarların kullanımı için alınan ofisin kulübün ilk gayrimenkulü olduğunu söyledi. 
Editör: Haber Merkezi