Tekerlekli Basketbol Süper Ligi'nde Balıkesir'i alınlarının akıyla temsil eden Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, sporseverleri bir kez daha gururlandırdı. 
Belediyespor Tekerleklli Basketbol Takımının yüreğiyle oynayıp gönülleri fetheden oyuncuları arasındaki  Enes Bulut ile H.İbrahim Bağlı U-21 Genç Erkek Milli Takım kampına, Esra Şentürk ve Selvihan Gür ise Bayan A Milli Takım kampına davet edildi. 
Balıkesir'in "cesur yürek" sporcularını tebrik ediyor,milli takım formasıyla da başarılarının devamını diliyoruz. 

Balıkesirlilere Tekerlekli Basketbol'u sevdiren isimlerin başında gelen Alper Şentürk, milli takımlara giden sporcu kardeşlerimizle kenetlenerek bu pozu verdi.


ALPER ŞENTÜRK. BU GURUR BALIKESİR'İN
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı antrenörü Alper Şentürk, Milli Takıma dört sporcu birden göndermenin haklı grurunu yaşadıklarını söyledi.
Şentürk duygularını şöyle dile getirdi: ''Uğur Toprak ve Serdar Sağlam'ı geçen yıl A Milli takıma göndermiştik. Bu sezon ise 2'si bayan olmak üzere dört oyuncumuzu Mili takımlara göndermenin gururunu yaşıyoruz. Bu genç oyuncularımızı Süper Lig arenasında uzun sürelerle oynamalarını sağlıyoruz. Geleceğin yıldızlarını yeştiriyoruz."



PAZAR GÜNÜ SİZİ DE BEKLİYORUZ
Bu arada, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı Süper Ligin 9. hafta maçında 24 Ocak Pazar günü TSK Reh. Merk. Eng. Spor ile oynayacak.  Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'ndeki karşılaşma saat  15.00'te başlayacak. 

Editör: Haber Merkezi