Bandırmaspor Teknik Direktörü Oktay Çevik, Pendikspor karşılaşmasında beklentilerin çok altında oynadıklarını söyledi. Üst sıralardaki ekiplerin puan kaybettiği haftada kaybedilen puanın iyi olmadığının altını çizen Çevik, bu hafta deplasmanda oynanacak Faturavizyon Kahramanmaraşspor karşılaşmasında hem pozisyon hem de oyuncu değişikliğine gidebileceklerinin mesajını verdi.

Çevik, “Bu hafta gerçekten çok kötü oynadık. Kazanmak adına hiçbir çaba göstermedik. Bu oyunla kazansaydık da aynı şeyleri söyleyecektim. Ama toparlanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Oyun konusunda büyük hayal kırıklığım olmadı” dedi.

“BU LİGDE HERKES HERKESİ YENİYOR”

Geçen haftaki kadroyu çıplak gözle görmek adına aynı 11’le çıktığını ifade eden Çevik, “Kadronun neler yapabildiğini görmek istedim. Takım olarak her bölümde eksiklerimiz vardı. Puan kaybı tabii ki üzücü. Ama bu umutsuzluk yaratmamalı. Üç idmanla olacak işler değil bunlar. Ben takımın daha iyisini yapacağına inanıyorum. Umutsuzluğum yok. Bu hafta deplasmanda takımda bazı pozisyon değişikliklerine gidebiliriz. Takımda kaleci Kılıçarslan’ın parmağı kırık. Bunun dışında geçtiğimiz hafta düz koşulara devam eden Ercan Göç bu hafta topla çalışmalara başlıyor. Ercan’da önemli bir oyuncumuz” diye konuştu.

Deplasmanda oynanacak Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçını değerlendiren Çevik, “Bu ligde herkes herkesi yeniyor. Bu hafta alt sıralarda yer alan takımlar zirvedeki takımları mağlup etmeyi başardı. Bizimde bir reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Bu hafta bunu yapmak istiyoruz” dedi.

“PROTESTO FUTBOLUN DOĞASINDA VAR”

Pendikspor maçının ikinci yarısında başlayan taraftar protestosunu değerlendiren Oktay Çevik, futbolun içinde bunların olduğunu dile getirdi. Çevik, “Protestolar erken başladı. Bizim kötü oynamamamızın nedeni kesinlikle taraftar protestosu değil. Profesyonel insanlar futbolcular. Her ne kadar protestoları onaylamasam da sonuçta futbolun doğasında olan bir durum. Bunları da sağ duyulu karşılamak lazım. Biz işimize bakıp en kısa zamanda toparlanıp gerçek gücümüzle sahadaki yerimizi almamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

> Kaan BİNGÜL

Editör: Haber Merkezi