BALIKESİRSPOR Kulübü Başkanı Feyyaz Çiftçi, gerekli takviyenin yapılacağını ve ligir 2. devresinni Balıkesirspor için daha iyi olacağını söyledi. 
Çiftçi, Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay ile teknik direktör Fikret Yılmazla birlikte, kulüp tesislerinde ilk yarının değerlendirilmesini, transferleri ve 2.yarı hedefleri hakkında konuştu. 
2.DEVRE BALIKESİRSPOR İÇİN ÇOK DAHA İYİ OLACAK
Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi yaptığı açıklamada ikinci yarıda daha iyi bir Balıkesirspor izletmek için çaba sarf edeceklerini söyledi. Çiftçi , İyi bir kadroya sahip olduklarını belirtirken Balıkesirspor’un hedefe doğru yürüyeceğini belirtti.
Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 
“ İlk yarıyı Fikret hocamızın hedeflediği puanda bitirdik. Hocam 25 puan hedeflemişti ve o puana ulaştık. Biz yönetim olarak Kayseri Erciyes maçı öncesi takımın başına geldik. Baktığımızda bu süreçte 13 puan aldık ve yenilmedik. 
Yönetimi sıkıntılı bir süreçte aldık. Birçok problemi halletme yoluna gittik. Mali problemleri aşma yönünde epey yol kat ettik.
Kaliteli bir ekibimiz var. Hem sporcu ahlakı hem de karakteri açısından kaliteli bir kadromuz var. Bu oyuncularımıza sahip çıkmak bizim öncelikli görevimiz oldu bu dönemde. Bu oyuncularımızın bir çoğuyla problemlerimizi hallettik. 
Onlarla yolumuza devem edeceğiz. İyi bir kadromuz var. İleriye umutla bakıyoruz. Tabi ki devre arasında bazı takviyeler yapmamız gerekecek. Ligin ilk yarısını iyi bir noktada bitirdiğimizi düşünüyorum. Ligde enteresan bir şekilde gidiyor. 8.sıradayız ama liderle 4 puan fark var aramızda. İyi bir kamp dönemi geçireceğiz. Takımımıza az ve öz gerekli takviyeleri yapacağız. İkinci yarıya daha umutla bakıyoruz. İnşallah 2.yarı Balıkesirspor için çok daha iyi olacak. Hedefe doğru yürümek istiyoruz. “
ÇİFTÇİ” RADİKAL DEĞİŞİKLİKLER YAPMACAĞIZ”
Feyyaz Çiftçi, mevcut kadroda radikal değişiklikler yapılmayağacını ifade ederken az ama öz transfer yapacaklarını söyledi.
 Çiftçi şöyle devam etti: “ Kadromuzda çok radikal değişiklikler yapmayacağız. İyi bir kadromuz, iyi bir 11’imiz var. Kadroyu derinleştirmek ve alternatifler oluşturmak anlamında az ve öz transfer yapacağız. Transfer için sayı vermek istemiyorum. Hocamızla görüşüp karar vereceğiz bu konuda. Hem kulübümüzün mali durumunu göz önünde bulundurarak hem de hedeflerimizi göz önünde bulundurarak transfer yapacağız. “ 
Editör: Haber Merkezi