PTT 1.Lig’de Play-Off yarı final ilk maçları 19 Mayıs perşembe günü oynanacak. Balıkesirspor, Multigroup Alanyaspor, Adana Demirspor ve Vartaş Elazığspor Süper Lig’in son biletini kapmak için birbirinden önemli maçlara çıkacak.
MAÇ SAAT 19.30'DA
Ligi 52 puanla 6′ncı sırada bitiren Balıkesirspor, doğrudan Süper Lige çıkma şansını son anda kaçıran Multigroup Alanyaspor’u konuk edecek.  Atatürk Stadı’ndaki maç saat 19.30′da başlayacak. 
FİFA HAKEMİ YÖNETECEK
Karşılaşmayı FİFA hakemi Ali Palabıyık yönetecek. Yardımcılıklarını Fevzi Demirhan ve Serkan Çınar yapacak. Maçın 4. hakemi Serkan Tokat olacak. 
İki takım 23 Mayıs pazartesi günü Alanya’da bir kez daha karşılaşacak ve finale çıkacak takım belirlenecek. Karşılaşma TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Maçın bilet fiyatları kapalı tribün 10, Maraton 5, misafir ve kale arkası tribün 4 lira olarak belirlendi. Kombine kart sahibi taraftarların da bu maça kombine kartları ile girebileceği açıklandı.
BALIKESİRSPOR TAM KADRO
Ligde son 3 maçı da kazanan Balıkesirspor Multigroup Alanyaspor’u eleyerek, Konya’daki finalde Süper Lige yeniden çıkmak istiyor. Kırmızı beyazlılarda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Balıkesirspor’un karşılaşmaya Vukovic, Okan, İlhan, Glumac, Bülent, Eray, Ragıp, Berat, Muhammed Ali, Dilaver, Zeefuik 11′i ile başlaması bekleniyor.
REHA HOCA: TAKIM OLARAK İNANDIK
Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Play-Off’ta 4 takımın da şansının eşit olduğunu belirtirken, “Süper Lige çıkmak için öncelikle Alanyaspor’u elemeliyiz. Bunu da başaracak güçteyiz. Taraftarlarımızın da desteği ile ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılmak istiyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi