> Balıkesirspor'un alt yapısından yetişen, futbolcu ve teknik adam olarak kulübe yıllarca hizmet veren Cangök büyük ilgi gördü. Cangök maç başlamadan önce Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'a başarılar diledi.

> Balıkesirspor'da yaklaşık bir haftadır takımla birlikte olan Cangök, ilk 11'de fazla değişiklik yapmadı. Canğök, sağ kanatta Dilaver'in yerine N'Dongala'yı oynattı, Akhisar Belediyespor'la oynanan hazırlık maçında izlediği ve çok beğendiği genç Oğuzhan Çapar'ı 18 kişilik kadroya aldı. Doğa bu sezon ilk kez kadroya giremedi. Tadic'in gidişinden sonra takımla çalışmaya başlayan Zeefuik maçı tribünden izledi.
> Balıkesirspor-Sivasspor karşılaşmasına ilgi beklenenin altındaydı. Bu sezon ilk kez gündüz maçına çıkan kırmızı beyazlı takımı izlemeye gelen taraftar sayısı yaklaşık 3 bin kişi oldu.
> Geçtiğimiz sezon Balıkesirspor'da başarılı futboluyla dikkat çeken ve güzel goller atan Kerim Avcı bu kez rakip olarak Atatürk Stadı'ndaydı. Geçen yıl Karşıyaka maçında Tadic'e yumruk atınca süresiz kadro dışı kalan ve Balıkesir'den ayrılan Kerim, Sivas'ta 10 numaralı formayı giydi
Editör: Haber Merkezi