İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen yıldız oyuncu, Dursunbey'e yönelik sosyal projelerinden bir yenisine de engelli otobüsü hediye ederek imza attı. İlkay'ın, Balıkesirspor Kulübü yöneticisi olan babası İrfan Gündoğan da, sosyal projelere gönülden katkı sağlayan oğluyla gurur duyduğunu söyledi.

Balıkesir'de geçmiş yıllarda yatırımlardan nasibini alamadığı için "Doğunun Batısı" olarak bilinen Dursunbey, ilçede doğup yıldızlaşan isimlerin de sahip çıkmasıyla makus talihini değiştirme noktasında hızla yol alıyor. 

Ramazan Bahçavan'ın belediye başkanlığı döneminde ilçenin yurt içi ve yurtdışındaki dinamikleri de harekete geçti. 

Bunlardan biri de Dünya futbolunun starları arasındaki İlkay Gündoğan oldu. Yıldız futbolcu baba ocağı Dursunbey'e yaptığı katkılara yenisini ekledi. 

İlkay Gündoğan,  Dursunbey Belediyesi'nin  engellilere yönelik başlattığı ‘Hayatı paylaşmak için engel yok' projesine engelli taşıma aracı hediye ederek katılarak büyük jest yaptı. Önümüzdeki günlerde Dursunbey Belediyesi'ne teslim edilmesi beklenen araçtan ilçedeki 500'e yakın engelli yararlanacak. 

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yıldız futbolcuyla Balıkesirspor yönetim kurulu üyesi olan babası İrfan Gündoğan'a "İlçeyle ilgili sosyal projelerimize destek vererek her zaman bizlerin yanında yer alan hemşehrilerimle gurur duyuyorum" diyerek teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi