DÜNYA futbolunun yıldızları arasındaki Balıkesirli İlkay Gündoğan, küçük bir kızın tedavisine katkı amacıyla formasını satışa çıkarak yine tüm dünyanın alkışlayacağı örnek bir harekete imzasını attı. 

TAM BİR İYİLİK MELLEĞİ

Bugüne değin onlarca kampanyaya imza atarak çok sayıda imkansızın başarılmasına öncülük eden İlkay Gündoğan, şimdi de Almanya'da yaşayan gurbetçi ailenin kızını yaşatmak için seferber oldu.

ALNINDAN ÖPÜLECEK İNSAN

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan,  Şampiyonlar Liginde Borussia Dortmund ile oynadıkları maçta giydiği formasını, Ollier hastalığına yakalanan 8 yaşındaki Dilara Abanoğlu'nun tedavisi için açık artırmayla satışa çıkardı. 

FORMA SENİN OLABİLİR!

Balıkesirli yıldız, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kazandıkları maçta terlettiği ve yırtılan formasını açık artırmaya çıkardığını duyurarak, "Geliri, çok nadir görülen bir hastalıkla mücadele eden 8 yaşındaki Dilara'ya gidiyor. Haydi hayat kurtaran ameliyatı mümkün kılalım." dedi.

AÇIK ARTTIRMAYA KATILMAK İÇİN TIKLA


Bugüne değin onlarca kampanyaya imza atarak çok sayıda imkansızın başarılmasına öncülük eden İlkay Gündoğan, şimdi de Almanya'da yaşayan gurbetçi ailenin 8 yaşındaki kızı Dilara'yı yaşatmak için seferber oldu.

Editör: Haber Merkezi