BALIKESİRSPOR'un ilk devre maçlarındaki etkili futboluyla dikkatleri üzerinde toplayan Nijeryalı forveti Francis Ezeh, Adana Demirspor'a transfer oldu. 

TFF 1. Ligde şampiyonluğa oynayan Adana Demirspor, Ezeh'e imza attırarak iddialı kadrosunu güçlendirdi.

Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada, 23 yaşındaki oyuncu ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

BALIKESİRSPOR TEŞEKKÜR ETTİ

Bu arada Balıkesirspor Kulübü de, sosyal medyaki hesaplarından yaptığı paylaşımda  Francis Ezeh'in, bonservis bedeliyle birlikte Adana Demirspor’a transfer olduğu duyuruldu.

Alınacak transfer ücreti hakkında bilginin verilmediği açıklamada "Oyuncumuza transfer sürecinde gösterdiği maddi ve manevi fedakarlığı için teşekkür eder, Adana Demirspor kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

YENİ TOPCULAR GELECEK

Bu arada, Balıkesirspor Kulübü ile Adana Demirspor Kulübü arasında geçen dönem başkanı Kadir Dağlı ile başlayan yakın ve sıcak ilişkilerin  Ümit Arslan dönemiyle devam ettirilmesi dikkat çekti. 

Edinilen bilgilere göre, Adana Demirspor'da forma şansı bulamayan bazı oyuncuların Balıkesirspor'a gönderilmesi gündemde.

Transfer tahtasını açmaya çalışan başkan Ümit Arslan'ın yeni transferleri de Antalya kampı öncesi açıklaması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi