Recep ile yollarını ayıran kırmızı beyazlılar kaleci transferini Sanica Boru Elazığspor'da Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın raporu doğrultusunda sözleşmesi fesih edilen kaleci Ahmet Şahin ile neticelendirdi.

AHMET ŞAHİN KİMDİR ?
Futbola Yıldırım Bosnaspor altyapısında başlayan Ahmet Şahin, Karagümrükspor’da ilk profesyonel sözleşmesine imza attı.

Profesyonel kariyerinin ilk maçına ise 1 Eylül 1996 tarihinde 3. Lig karşılaşması olan Maltepespor maçında çıktı ve sezon boyunca da bu takımda 18 maç oynadı.

Kaleci Şahin, bu güne kadar İstanbul Büyükşehir Beledediyespor, Kocaelispor, Diyarbakırspor, Trabzonspor, Adanaspor ,Samsunspor'da ve son olarakta Sanica Boru Elazığspor'da forma giydi.

2010-2011 sezonunda 18 gol ile ligin en az gol yiyen kalecisi olan Şahin'in bu başarısı Samsunspor’un şampiyonluğu kazanmasındaki en önemli etken olarak görüldü.

Ayrıca bu performansı Ahmet Şahin'in önceki sezon kazandığı Yılın Futbolcusu ödülünü tekrar kazanmasını da sağladı.

Ahmet Şahin 16 Aralık 2011 tarihinde Samsunspor ile karşılıklı olarak sözleşmesini feshetti ve Elazığspor ile 30 Aralık 2011 tarihinde 1.5 yıllığına anlaşmaya varmıştı.

KALECİ KEMAL'DE GÖNDERİLDİ

Balıkesirspor'da iki sezondur hiç forma şansı bulamayan kaleci Kemal'de gönderilenler arasında yer aldı.Bu arada takımdan gönderilen Erhan Küçük'ün ise Eyüpspor'la anlaştığı belirtiliyor.

Editör: Haber Merkezi