BALIKESİR'de kurucu başkanı olduğu Karesi Belediyesi'nin adıyla amblemini 4 yılda ulusal ve uluslararası arenada tanıtıp ezberleten Yücel Yılmaz, dürnyaca ünlü Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşlerini de son üç yıldaki yatırımlarıyla en az tarihi Kırkpınar kadar tanınır hale dönüştürdü. 
BU YIL ÇOK FARKLI OLACAK


Başkan Yılmaz, bu yıl 10-12 ağustos tarihleri arasında 59'uncusu düzenlenecek güreşlere Türkiye'nin A protokolü yanında önde gelen isimlerini getirmek amacıyla bir süredir devam ettiği ziyaretlerini İstanbul'daki temaslarıyla sürdürdü. 

TÜRKOĞLU İLE SAMİMİ SOHBET
KARESİ Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İstanbul'daki Kurtdereli seferi kapsamında, aktif sporculuk yaşamında NBA'deki başarılarıyla Türkiye'nin gurur kaynağı olan Hidayet Türkoğlu'nu da ziyaret etti.


Aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı olan Hidayet Türkoğlu'nu Kurtdereli Güreşlerimize davet eden başkan Yılmaz, ilgisi ve misafirperverliği için can-ı gönülden teşekkür etti. 

ENİŞTEYE ÖZEL DAVET


Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra hemşehrimiz olan eniştesi Ziya İlgen'i ziyaret ederek Kurtdereli Güreşlerine kırmızı dipli mumla davet etti. 

İSTANBUL'DA KURTDERE RÜZGARI ESTİRDİ


Yılmaz, ayrıca, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş'ı, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkan İsmail Emanet'i, Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız’ı,

Balıkesir Bigadiçli hemşehrimiz, İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan'ı, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Başkan Yardımcısı Ahmet Malatyalı ve 2003 yılı Kırkpınar Güreş Ağası Necdet Çakır'ı ziyaret ederek kendilerini Kurtdereli Güreşlerine davet etti.

Editör: Haber Merkezi