BALIKESİR futbol dünyasından bir yıldız daha kaydı. Hakem dünyasının renkli simalarından Sacit Keşkek, profesyonel hakemlik yaşamını noktaladı. Jübile kararı alan Keşkek, yaklaşık bin amatör, 185 profesyonel maçta görev yaptı.

Sacit Keşkek, spor camiasına şu mesajıyla veda etti:

"1994 yılında başlayarak 2001 yılında klasman kadrolarına dahil olduğum ve bu süreçte 185 profesyonel, sekizyüzün üzerinde amatör müsabakada görev aldığım Futbol Hakemliği hayatımı noktalamış bulunuyorum.
Yaklaşık yirmi yıl süren bu yolculuk boyunca dürüstlük ilkesinden taviz vermeden Türk futboluna hizmet ettim. Bazen Ulu Önder Atatürk’ün “ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” diyerek tarifini yaptığı sporcuların yetişmesi için çaba sarf ettim. Bazen de onbinlerce seyircinin önünde Balıkesir’i temsil etmenin haklı gururunu yaşadım.
Her yolun sonu olduğu gibi hakemliğinde bir sonu var. Bu görevi bir bayrak yarışı gibi değerlendirip, bayrağı daha ilerilere taşıyacak genç arkadaşlara yol vermek gerektiğini düşünüyorum.
Her sonun yeni bir başlangıç olacağı bilinciyle bundan sonra da yeni kulvarlarda Türk sporuna ve Türk futbol hakemliğine hizmet etmeye devam edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.
Bu vesile ile hakemlik yaptığım sürece benden desteklerini esirgemeyen başta eşim ve ailem olmak üzere tüm Balıkesir’e teşekkür ederim."
Editör: Haber Merkezi