Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Koşan, mücadele eden, savaşan bir takım kurmayı hedefliyoruz" dedi. Ertekin, yaptığı açıklamada, iç ve dış transferde ön görüşmelerin sürdüğünü belirterek, bazı oyuncularla anlaşmalar sağlandığını söyledi. 
Geçen sezonun 26 kişilik takımın yarısının PTT 1. Ligde kendileriyle devam etmeyeceğini anlatan Ertekin, "Bazılarıyla biz yollarımızı ayırmak zorunda kalırken, birkaç oyuncumuz başka takımlarla anlaştı. Sözleşmesi biten bazı isimlerle tekrar masaya oturduk ve devam kararı aldık" diye konuştu. 
FORVETE İKİ YABANCI
Ertekin, yurt dışında çok sayıda oyuncuyla görüşmelerinin sürdüğünü vurgulayarak, özellikle forvete iki yabancı almayı planladıklarını ifade etti. Ligin yeni takımı olarak kalıcı olmayı hedeflediklerini belirten Ertekin, şunları kaydetti: 
"Koşan, mücadele eden, savaşan takım kurmayı hedefliyoruz. Ligdeki konumumuzu ise futbolcular kendileri belirleyecek. İyi çalışma, iyi antrenman ve iyi oyunla hedefi oyuncularım koyacak. Şampiyonluğu, orta sıralarda kalmayı ya da kümeden düşmemeyi, fubolcularımın ortaya koyduğu performans belirleyecek. Biz, sahada son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmayacak bir takım kurmaya çalışıyoruz."
ERTUĞRUL'A 'DÖN' ÇAĞRISI
Balıkesirspor'un 2008 yılında Beşiktaş'tan transfer edip profesyonel yaptıktan sonra Bayrampaşa, Kepezspor ve Gölcükspor'a kiraladığı kaleci Ertuğrul Furkan, Teknik Direktör İsmail Ertekin'in isteğiyle bu sezon kadroya alınacak.
İlk etapta Ahmet Şahin'in yedeği olması düşünülen 24 yaşındaki file bekçisi bu şansı iyi kullanmak istediğini söyledi. Ertuğrul'un Balıkesirspor ile 2015'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
KEREM'İN YERİ İSMAİL İLE KAPANDI
Bu arada dış transferde Gençlerbirliği'nden Mustafa Kayabaşı ve Turgutluspor'dan Raşit'i alan, iç transferde kaleci Ahmet Şahin ve Rıza Efendioğlu'na imza attıran kırmızı beyazlılar, Orduspor'a giden Kerem'in yerini Manisasporlu İsmail Dinler'le kapattı. Sözleşmesi devam eden 29 yaşındaki futbolcunun, mukavelesinde yazan, "50 bin TL'ye serbest kalır" maddesinden yararlanarak Balıkesirspor'la anlaştığı açıklandı
Editör: Haber Merkezi