Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, Denizli Belediyespor’u bulunduğu bölgeden üst sırala çıkarma mücadelesini, mutlaka kazanacaklarını söyledi.

Ligde kalma mücadelesi veren Denizli Belediyespor zorlu İskenderun Demirçelikspor deplasmanından puan çıkarmasını bildi. Hüseyin, Emrah ve İsmail olmak üzere üç eksikle gittiği İskenderun’da ki kritik maçtan, bir puanla dönme başarısını gösteren Denizli Belediyespor, bitime 4 maç kala, önemli bir adım atmış oldu. 
17 takımın mücadele ettiği ve iki takımın düşeceği ligde, 28 puanla 15.sırada yer alan Denizli Belediyespor, kalan 4 maçtan ikisini içerde Körfez FK ve İnegölspor ile ikisini de dışarıda, Ofspor ve Çamlıdere Şekerspor ile yapacak. 
Teknik Direktörü Yaşar Güngör, Denizli Belediyespor’u bulunduğu bölgeden üst sırala çıkarma mücadelesini, mutlaka kazanacaklarını söyledi. 

Futbolcularının İskenderun’da verdiği mücadele ile Gaziosmanpaşaspor yenilgisinin bir kaza olduğunu gösterdiklerine vurgu yapan Teknik Direktör Güngör, "İskenderun’da ilk dakikadan son dakikaya kadar çok iyi mücadele ettik. Oyun disiplininden hiç kopmadık. Kontra ataklarla rakip kalede etkili olduk. Ev sahibinden daha çok pozisyona girdik ve galibiyete yakın olan taraf bizdik ama golü bulamadık. Sezon sonunda bu mücadeleyi kazanan taraf olacağız" dedi.  
Editör: Haber Merkezi