BALIKESİRSPOR, Ziraat Bankası Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'la eşleşti.
Bu maçın ayrı bir özelliği ise, Balıkesirspor'un alt yapısından yetişen Olcan Adın'ın Trabzonspor formasıyla kırmızı-beyazlı takıma karşı oynayacak olması. 
Bu arada, Balıkesirspor teknik direktörü İsmail Ertekin Ziraat Kupasındaki rakipleri Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşmanın kendileri için büyük sınav olacağını söyledi.
Türkiye Ziraat Kupası'nda Trabzonspor ile eşleşen Balıkesirspor liglere Milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirerek hem ligde hem de kupada iddiasını sürdürmek istiyor.
Ertekin " Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek hem ligde hem de kupada başarılı sonuçlar almak istediklerinin altını çizerek " Balıkesir seneler sonra Trabzonspor ile Atatürk stadında karşılaşacak. Bu şehrimiz için mutluluk verici. Trabzonspor'u en iyi şekilde ağırlayacağız. Biz elimizden geldiği kadar bütün gücümüzle kupada yolumuza devam etmek istiyoruz. Gerçekten bizim için iyi bir deneme olacak eğer bir  üst lige çıkmak istiyorsak Balıkesirspor olarak bizim için önemli bir şans ve karşılaşma" dedi. 
ADANA MAÇI SEVİNDİRDİ, SIRA MERSİN'DE..
Bu arada, geçen hafta Adanaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek, iç sahadaki Şanlıurfa yenilgisini unutturan kırmızı-beyazlılar, iç sahada oynanacak Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına da 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. 
Editör: Haber Merkezi