İnegölspor galibiyeti sonrası şampiyonluğunu ilan eden Balıkesirspor'u şehir merkezinde 40 bin kişi karşıladı. Oysa, haftasonu karşı karşıya geleceğimiz Çamlıdere Şekerspor ile ligin ilk yarısında Ankara deplasmanında eksi 10 derecede oynanan karşılaşmada ise tribünlerde sadece 22 Balkes taraftarı vardı.

PTT 1. Lige yükselen Balıkesirspor, kümede kalması mucizelere kalan Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıklarına dün Ali Hikmet Paşa Tesisleri'ndeki antremanla başladı. Seyirci rekorunun kırılması beklenen pazar günkü maç öncesinde ise yönetim şampiyonluk kutlamaları için büyük bir organizasyon hazırlığında.

Tarihler 12 Aralık 2013'ü gösterdiği zaman ligin ilk yarısında Ankara deplasmanında eksi 10 derecede Balıkesirspor'u destekleyen 22 kişilik taraftar topluğu maçın doksan dakikası boyunca tezahüratlarına devam etmiş ve kırmızı beyazlılar zor şartlarda maçı 2-1 kazanması bilmişti. Pazar günkü karşılaşma ise yaklaşık 30 derece sıcaklıkta ve Atatürk Stadı'nda oynanacak. Beklenti ise 20 bin taraftar. 

Editör: Haber Merkezi