BALIKESİRSPOR TFF 1 Ligin 33. haftasında lider  Adana Demirspor'a konuk oldu. 

KIRMIZI-BEYAZLI takım, Adana Demirspor’a saçma sapan hakem kararlarıyla 3-0 mağlup oldu.

İlk devresi golsüz tamamlanan müsabakanın ikinci bölümünde Arb Manaj ve Abdulkadir Özgen’in golleri maçın kıdemli yardımcı hakemi Mehmet Ali Akkor’un skandal ofsayt bayraklarına takıldı.

Yeni Adana stadında oynanan maçta Adana Demirspor ikinci yarının 57. dakikasında Pa Dibba ile öne geçti, 66. dakikada ise Tayyip Talha Tunç attığı gol ile skoru 2-0 yaptı. 86. dakikada Yunus Akgün karşılaşmanın skorunu belirleyen golü kaydetti: 3-0

Lider Adana Demirspor rakiplerinin kazandığı haftada, hata yapmayarak Süper Lig yolunda önemli bir üç puanın sahibi oldu.

Bu sonuçla Adana Demirspor son haftaya 67 puan ve averajla lider girdi.

Kümede kalmayı 2 hafta önce garantileyen Balıkesirspor ise 33 puanda kaldı.

Adana Demirspor haftaya Menemenspor deplasmanında kazanırsa rakiplerinin sonuçlarını beklemeden adını Süper Lig'e yazdıracak.

TFF 1. Lig'de son haftaya girilirken ikili ve üçlü averajda avantajlı durumda bulunan Adana Demirspor 67 puanla lider,  Giresunspor averajla 67 ikinci ve Samsunspor ise 67 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

AKHİSAR DA DÜŞTÜ

Giresunspor'a 3-0 mağlup olan Akhisarspor, Eskişehirspor ve Ankaraspor'un ardından Misli.com 2. Lig’e düşen 3. ekip oldu.

Editör: Haber Merkezi